Elektronik Xbox 9. Nesil Gamepad 1760 TL

Güzel fiyat vallahi 2 DualSense 1 Xbox Control 9. Nesil olmasına rağmen aldım tartışmasız PC için en iyi kol durumu olan versin sipariş hemen onaylandı.
Ben baktığımda indirim bitmişti hocam. Siz önceden mi sipariş vermiştiniz ?

Fiyatları artmış.
Yeşil olan 2749 lira
Pembe olan 3009 lira

GP Recyko yerine bunu öneririm. Bu 2000mah ancak 1500 defa şarj etme garantisi veriyor.

Evet orijinal. 9. Nesil.

Duracell'in 2 adet pili geliyor ancak bir yere kadar gider. Eğer ki kablosuz kullanmak istiyorsan şarj edilebilir pil almanı öneririm. Yukarıya attım.

Bluetooth varsa cihazında bağlayabilirsin, çok kötü bir adaptör değilse sorun olmaz.

Yok hocam bazı kişilerin ki geldi. Benim ürünüm de gümrükten geçti bir şey olacağını sanmıyorum.

Microsoft'un sitesine girip cihaz ekleyin.

Benim ürünüm 3 günde Türkiyeye geldi gümrükten geçti. Bekliyorum şuan Kolay Gelsin getirecek.
https://www.hepsiburada.com/varta-2...l-p-HBCV0000120J1X?url_src=and-product-detail

Uygun arayanlar Varta'yı da değerlendirebilir. 2100 mah 4'lü 191.90 liraya geliyor

Son düzenleme:
Ben baktığımda indirim bitmişti hocam. Siz önceden mi sipariş vermiştiniz ?

Fiyatları artmış.
Yeşil olan 2749 lira
Pembe olan 3009 lira

https://www.hepsiburada.com/varta-2...l-p-HBCV0000120J1X?url_src=and-product-detail

Uygun arayanlar Varta'yı da değerlendirebilir. 2100 mah 4'lü 191.90 liraya geliyor
Dün gece Pembe versiyonu tekrar indirime girdi ve sabaha bitmişti. Geceleri kontrol edilmesi gerekiyor, 1 haftadır neredeyse her gece 2-3 saatliğine indirime giriyor.

28 Eylülde sipariş verdim, 1 Ekimde İstanbula ulaşıp kargo şirketine teslim edildi. Kargo KolayGelsin, onlarda bugün teslimat gösteriyor. Yani alırsanız yaklaşık 1 hafta kargo süresi var İstanbulda oturuyorsanız 4 iş gününde felan alabilirsiniz

28 Eylülde sipariş verdim, 1 Ekimde İstanbula ulaşıp kargo şirketine teslim edildi. Kargo KolayGelsin, onlarda bugün teslimat gösteriyor. Yani alırsanız yaklaşık 1 hafta kargo süresi var İstanbulda oturuyorsanız 4 iş gününde felan alabilirsiniz
Çoğu kişinin bu şekilde olmuş ama benimki Hollanda'da tıkalı kaldığı için Amazon'a canlı destekten bugün yazdım kargo bir anda uçağa bindirildi, kargosu halen takılı kalanlar Amazon'a yazabilir, süreci hızlandırıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı