ugurcoskunnn
Decapat
Daha fazla
Ben baktığımda indirim bitmişti hocam. Siz önceden mi sipariş vermiştiniz ?Güzel fiyat vallahi 2 DualSense 1 Xbox Control 9. Nesil olmasına rağmen aldım tartışmasız PC için en iyi kol durumu olan versin sipariş hemen onaylandı.
Fiyatları artmış.
Yeşil olan 2749 lira
Pembe olan 3009 lira
https://www.hepsiburada.com/varta-2...l-p-HBCV0000120J1X?url_src=and-product-detailGP Recyko yerine bunu öneririm. Bu 2000mah ancak 1500 defa şarj etme garantisi veriyor.
![]()
Genel Markalar Gp Recyko Pro Aa 2000 Mah Şarjlı 4'Lü Pil - Fiyatı, Yorumları
Genel Markalar Gp Recyko Pro Aa 2000 Mah Şarjlı 4'Lü Pil yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evet orijinal. 9. Nesil.
Duracell'in 2 adet pili geliyor ancak bir yere kadar gider. Eğer ki kablosuz kullanmak istiyorsan şarj edilebilir pil almanı öneririm. Yukarıya attım.
Bluetooth varsa cihazında bağlayabilirsin, çok kötü bir adaptör değilse sorun olmaz.
Yok hocam bazı kişilerin ki geldi. Benim ürünüm de gümrükten geçti bir şey olacağını sanmıyorum.
Microsoft'un sitesine girip cihaz ekleyin.
Benim ürünüm 3 günde Türkiyeye geldi gümrükten geçti. Bekliyorum şuan Kolay Gelsin getirecek.
Uygun arayanlar Varta'yı da değerlendirebilir. 2100 mah 4'lü 191.90 liraya geliyor
Son düzenleme: