XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şunu merak ediyorum: İmza kısmında sosyal medya, Steam vb. profil adreslerimizi verebiliyor muyuz?
40. kural gereği 2. el kategori dışında paylaşmak yasak. İmzada da herhangi bir iletişim bağlantısı koyulmasına izin vermiyoruz. Bu kuralı düşüneceğimizi söylemiştik.

Site uçuyor ya. Gündüz biraz hata veriyordu, sanırım güncelleme yapıyordunuz. Şu anda herhangi bir hata yok. Müthiş çalışıyor. (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar yapılabilir, bilmiyorum ancak sağ üstteki Gelen Kutusu - Bildirimler - Kaydedilenler - Ara kısmından bahsediyorum, oradaki yazılar silinip sadece ikon olabilir. Hatta Ara kısmı yerine orada Dimension ve Dark temadaki gibi arama kutusu eklenebilir ise harika olur.

Şöyle bir şekilden bahsediyorum. Paint'te ustalığımı konuşturmaya çalıştım. Ara kısmına dokunmadım, kutucuk olacak yer orası.

gdasgksdag.png

Bugün bilim kısmında bir konu açmıştım. Öğlen 3 gibi kendi açtığım konuya girerken, İngilizce olarak, "Site iyileştiriliyor." hatası verdi. Fakat hemen bilim bölümünde, benim paylaştığım konunun altındaki konuya girebildim.

Bu bir hata mıdır?

Yeni XenForo Sosyal'e hayırlı uğurlu olsun. Gözüme çarpan hatalardan birisi listeleme maddelerinde istediğiniz seçili metni almıyor bazen.

Düzenleme 1:
Ayrıca kullanıcı profili arka planları sıfırlanmış.

Düzenleme 2:
Ana tema için logo XenForo'da çakılı kalmış. :)

Son düzenleme:
Yazı tiplerine consolas da eklenmeli, kategori aralarındaki (Header) boşluk önceki temalarda olduğu gibi ayarı kullanıcıya bırakılmalı(Fluid Witdh'den bahsediyorum anlaşılmadıysa).
Eklenti olarak bu olabilir:
Beta - [Foro.agency] Awesome emoji picker

Dark temasında okunmamış mesajlar belirgin değil. Bold içerik olarak yada farklı renkte gözükmeli yeşil tonları gibi.

Ek olarak en önemlisini unuttum önceden 1x sürümde ara kısmında expand yaptığımda konularım gibi bir ibare vardı. Bu sürümde o yok, isim olarak aratıldığında açtığın konu değil konu içine verilen cevaplar da dahil oluyor.
Bu kısımdan söz ediyorum:
5ds4f85d4f89d4fg.jpg

Bildirimlerde önceden kaç tane bildirim geldiyse belirginleşirdi birkaç sn sonra belirginlik giderdi, o da güzel bir özellikti şuan sadece kaç bildirim geldiği yazılı oluyor.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı