XenForo 2.0 Hatalar ve İstekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1522356281898.png

Gördüğünüz üzere Konu Sahibi de "En iyi cevabı" kendi mesajı olarak seçebiliyor.
Düzeltilmesini rica ediyorum :)

Şimdi de Yeni mesajlar aynı şekilde :) Body header kısmındakiler kaldırılmalı bence

Murat'a kulak verin site gercekten cok cirkin oldu böyle. Yeni konular ve iletilerin en yukarida sanki tek baslarina forummus gibi durmasi gereksiz ve cirkin bence. :)

Emojileri açınca telefon kasıyor ve tüm emojiler düzgün yüklenmiyor.

Sanırım Tapatalk eklentisinde bir sorun var, internetimde sorun olmamasına rağmen fotoğraflar görünmüyor. Ama konu öngösterimindeki bir fotoğraf görünüyor.

1522385013784.png

1522385019501.png

Dosya Ekleri

• 1522385007095.png
    1522385007095.png
    97,6 KB · Görüntüleme: 138
Profil mesajı gelecek mi? Şu Olympos'lulara biraz merhamet edin! :D

Blog'a karşılık profil mesajı. :D
Profil mesajları sadece yetkililere ve katkıda bulunanlara açık. Normal üyelere şu an profil mesajı düşünülmüyor.

Tekrar tekrar söylediğimiz gibi Blog en yakın zamanda dönecek, bütün kullanıcılara da açık olacak.

Best Answers'ın kaldırılmasını teklif ediyorum.

Dediğim gibi Best Answers karnesi kuvvetli kişiler (geçmiş yıllardaki hizmetleri kastediyorum) adeta kötü birer Refresh'e tabi tutulmuş gibi.
Bunu da söyledik, arka sayfalarda... Yine de söyleyelim, En İyi Yorum olayı tekrar düşünülecek.

Son düzenleme:
Hocam mobil uygulamada fotoğraflar görüntülenemiyor.
Screenshot_20180330-075907.jpg
Screenshot_20180330-075758.jpg

Olumlu ya da olmusuz bir geri dönüş yapılmadığı için belki gözden kaçmıştır düşüncesiyle bir daha iletmek isterim.

Koyu temada okunmamış konular ile okunmuş konuların başlık renkleri ve kalınlıkları birbirine çok yakın olduğu için gözümü zorlamam gerekiyor her seferinde ayırt edebilmek için. Daha belirgin bir ayrıştırma yapmak mümkün mü?

Eki Görüntüle 288702

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı