Yaşadığınız garip olaylar var mı?

Mete421

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi bayramlar. Yaşadığınız garip, paranormal, değişik, sırra kadem basan olaylar varsa anlatın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size de öncelikle hayırlı bayramlar diliyorum. Benim yaşadığım paranormal olay bir 15 yıl önceydi. Çocukken ben hep gece lambasıyla uyurdum o zamanlar 8-9 yaşım falan anca var. Bir gün ilk defa karanlıkta yatmayı denemek istedim ışıkları kapattım ve tabletimin ekranının ışığı ile yatağımı bulup uzandım. Sonra gözlerimi hemen kapattım etrafa bakıp incelemek istemedim hiç. Fakat sonrasında bir ses duymaya başladım bir kanat çırpma sesi gibi bir şeydi ama ses çok yoğundu yani böyle küçük bir kuş sesi gibi değil bayağı bayağı insan uçuyor gibiydi çok yüksek ve güçlü bir kanat sesiydi. Bende o zamanlar melekmi geldi acaba diye düşündüm :D ama bayağı yaklaşık 30-40 saniye boyunca dinledim bir türlü gitmesi ses. Daha sonra ayağa kalkıp hemen lambayı yakmak için lamba anahtarı işte o ışığı yaktığımız şey unuttum adını. Onun yanında da birkaç saniye sesi dinledim halen gitmiyordu ses ve birden ışığı yaktım. Ses bir anda kesildi ve bir daha hiç gelmedi. Komşularımızın hiçbirinde kuş yoktu o zamanlar. Dışarıyada bakmıştım zaten üst katlardaydık ve ben hiçbirşey görmedim. Hiçbir zaman anlam veremedim neden öyle oldu diye.

Dün yolda yürürken biri "bu kesin znci" dedi bana bakarak(değilim). Yani memnunum da biraz garip oluyo

Bugün eve gelirken, geçtiğim sokaktan bir biraz yaşlı bir kadın bana bir şeyler diyordu. Biraz daha ilerledim ve bana

-"Annem yere düştü gel beraber kaldıralım" dedi. Bende biraz garipsedim ve yok dedim.

Sonra kadın ne dedi tam duyamadım ama galiba

-"Tamam başka zaman" dedi ama buradan şüpheliyim çünkü tam duyamadım.

Annem düştü dediğinde içeriyi gösterdi ama kapalı eski bir yer vardı ve kadının annesi düşse kendisi kaldırabilirdi o yüzden inanmadım.

Bu olayı anlatmalı mıyım? yada başka bir şey mi var emin değilim.

Ben, kadını dinleyip içeri girseydim, bu yazıları şuan yazamayacağımı düşünüyorum.

Ben 7-8 yaşındayken yaşamıştım. Ablamın gazeteden kazandığı bebek ile alakalı aslında. Aslında oyuncak bebeklerle aram kötü değildi küçükken ama ablam sonradan o zaman olan bütün chucky filmlerini bir gecede izletince korkmaya başladım doğal olarak. İşte biz apartmanın ikinci katındayız, üçüncü katı ise çatıydı. Oraya da daire yaptırıyorduk. Ablamın bebeği de bu olay yaşanmadan 1-2 yıl önce çatıya konulmuştu hasarlı olduğu için. Uyurken çatıdan ayak sesleri falan gelirdi ama olay bu değil. Bizim evde dandik elma bıçaklarından biri kaybolmuştu. Annem o gün yukarıdan süpürgeyi al gel dedi. Ben de almaya gittim. Süpürge arka balkondaydı. Arka balkona girince süpürgeyi kapının oradan aldım ama içeri bakınca yerde ablamın bebeğini ve kayıp elma bıçağını gördüm. Bebek kuledeydi bu arada. (tavan arası aslında ama annemler hep kule derdi oraya.) Koşarak aşağıya indim ve bebek atılana kadar bir daha çatıya çıkmadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00