Yaşadığınız paranormal olaylar var mı?

Benim kadar net ve yanında biri daha varken olan bir olay olmamıştır herhalde. İlkokula gittiğim yaşlarda (90ların başı) annemle salonda otururken, salonun camından içeri küre şeklinde bir ışık geldi, ortada durdu ve parlayıp ışıldayıp (her tarafı kaplayacak kadar) sonra yok oldu. Annemle konuştuk hep uzun süre, bilimsel açıklamalar aradık ama ikna edici birşey bulamadık. Ben ine cine ruha periye inanmam. Uzaylılarada inanırım ama buraya gelseler bile bu şekilde görüneceklerini düşünmüyorum. Geriye nadir olan doğa olayları fenomenleri kalıyor.

Benzer bir durumu biz yaşadık. Sanırım bundan 20 sene önce, Rize'de köydeydik. Köydeki bir komşunun evinde toplanmış yılbaşını kutluyorduk. O gece ev ile aynı seviyede bir uçak belirdi uzakta. Sabit duruyordu ve içindeki yolcuların kafa silüetleri görülebiliyordu. Ortada bir uçak sesi yoktu. O irtifada uçak uçması da mümkün değildi zira karşısı bildiğiniz devasa bir dağdı. Uzun bir süre havada asılı duran ve sanki bulunduğumuz evin içini izleyen bu cismi gözlemledik. Bir süre sonra bakmayı bıraktık. Şimdi olsa 4K videosunu çekerdim ama o zamanlar köyde İnternet bile yoktu.

Helikopter de olamazdı zira onun da ses yapması lazımdı. O gün bugündür uzaylılara olan inancım tam. Zaten koca evrende tek biz olamayız. Ki biz de uzaylıyız zaten teknik olarak.
Ben o an çok şaşırmıştım kısa bir süre öylece bakakaldım ve aklımda bir sürü şey belirdi. Nasıl böyle sessizce durabiliyordu? Kocaman gemiyi kimse görmüyor mu? Neden insanlar panik yapmıyor gibi sorular. Ablamı çağırdığımda orada yoktu ve belki görürüz umuduyla dama çıktık ama orada yoktu. 3 katlıydı evimiz o an 2. katında oturuyorduk ve kelimenin tam anlamıyla bizim evin üzerinde duruyordu.

Ablamın düşük yaptığını sanan doktorlar düşük iğnesi vuracakken annemin rüyasına doğmayan yeğenim girip uyarıyor annemi, ben yaşıyorum iğneyi vurmayın diye. Ve annem doktorlara durumu izah ediyor, tekrar kontrol ediliyor cihazdan, yeğenimin yaşadığı doğrulanıyor... Ve o yeğenim ikizini ölmemek için yemiş anne karnında. :D
Vay be diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten mucizeler...

Her gün istisnasız acaba yine ne saçmalamışlar diye takip ettiğim yandaş site üstte benim yazdığım olayın haberini yapmış. Buraya dikkat mesajı saat 5:25 yazmışım alttaki yandaş site 9:56 saatinde yapmış. Kafamda ister istemez deli sorular oluştu bunlar siteye girenleri mi takip ediyor diye.

Okulun Karadeniz turu dönüşü Erzurum'da bir yerde otobüs kendiliğinden yokuş çıkıyordu. Şöför durumu farketmiş bunu hepimize söyledi ispat etmek içinde pedallardan ayağını kaldırdığı halde otobüs yokuşu çıkmaya devam etti. Bu böyle yaklaşık bir dakika sürdü. Bende dahil otobüsteki herkes şaşkındı.
Hocam o paranormal bir olay değil. Göz yanılmasından ibaret. O yol aslında aşağı doğru eğimli. Erzurumluyum oradan biliyorum. Şehir dışından gelen arkadaşlarımı oraya götürüp korkuturdum yatır var burada bizi yukarı çekiyor göğe yükselcez falan diye :) .

Metafizikten anlamadığının delili diyelim buna, budistleri takip edersen düşüncen değişebilir.
Metafizik anlamak istemiyorum teşekkür ederim. Benim burada bahsettiğim şey doğa üstü olayların tamamen pskolojik yönüyle ilgili, aksi halde UFO ya da kinetik güçlere ben de inanıyorum. Psikolojik sorunlara dönüşmemesini isterim tek tepkim budur.

Metafizik anlamak istemiyorum teşekkür ederim. Benim burada bahsettiğim şey doğa üstü olayların tamamen pskolojik yönüyle ilgili, aksi halde UFO ya da kinetik güçlere ben de inanıyorum. Psikolojik sorunlara dönüşmemesini isterim tek tepkim budur.
Şizofreniden bahsediyorsan dediğin doğru. Cin çıkarma ritüellerine katılanlar zaten dünyada görülmemiş varlıklardır kendileri... :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı