Yaşamak için Türkiye vs Yunanistan

Hangisinde yaşam daha kötü?

• Türkiye

Oy: 108 63,5%
  • Yunanistan

Oy: 62 36,5%

• Oy verenlerin toplamı
    170

TR de yaşamak iyi veya kötü demedim çünkü konu bu değil.

Dünyada 3 tane güçlü devlet var Rusya, Çin, Amerika AB iyi falan değil bizden iyiler sadece.

Tatil için Türkiye'de yaşanır. Vatandaşı olana sabır dilerim.

@Kemal a

Kemer sıkma politikaları, bizim izlediğimiz sürekli para basarak günü kurtarmak için uzun vade de korkunç sonuçları enflasyon olan politikadan milyon kat daha iyidir.

Bu grafikte Türkiye'nin bastığı paradaki artışı görüyorsun(para bastıkça değer kaybeder)
RTE döneminde grafik uçmuş, bu ekonominin başına damadını koyan adamın politikası işte.

Her Yunanistan'ı tercih edenin yorumuna disslike atıyorsun bu da demek ki sana göre TR'de yaşamak Yunanistan'a göre daha iyi. Neden TR'de yaşamak daha iyi açıklar mısın?

Bütün mesajlarıma disslike ben kendim attım zaten siz atmıyorsunuz. Ülkemin gelişmesini istiyorum bu yüzden başka ülkeleri kendi ülkem kadar savunmuyorum. Bizi bu durumdan kaçmak başka ülkeleri sonuna kadar savunmak kurtaramayacak size lafım yok tarihtede ülkesini savaşlarda bırakıp kaçan çoktur Şu anda da başka sebeplerden insanlar göç ediyor. Yunanistan iyi bir ülke değil siz bu şekilde başka ülkeleri savunup ki savunmanız saçma özellikle Yunanistan'ı, bu ülke bu durumda olacak yönetenleri beğenmiyorsan seçimlerde oy kullanabiliyorsun ama önce 18 yaşında olman gerekiyor şu an kullanamazsın.
.Konuya başka mesaj yazmayacağım.

Bir dakika acaba niye ülkeyi toplum kötülüyor? Allah Allah aklıma bak gelmiyor. Yani dolar 50 kuruştan 17 lira olması o değil. Enflasyon yok ya o da olmaz. Reis-i cumhur o hiç olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…