Yaşamak için Türkiye vs Yunanistan

Hangisinde yaşam daha kötü?

• Türkiye

Oy: 108 63,5%
  • Yunanistan

Oy: 62 36,5%

• Oy verenlerin toplamı
    170
Sevgili forumdaş kardeşlerim ve abi/ablalarıma bir istirhamım olacak. Bu azgın ve dik günlerde iyice şükrü, tevazuyu ve sağduyuyu elden bıraktık, kontrolden çıktık. Bu kadar sinirli olmamız hayra alamet değil. Mahalleden bir esnaf ağabeyim "Et şükür, faydasını görmezsen gel suratıma tükür!" derdi. Herkese iyi geceler. 🙂
Umarım ironi yapıyorsunuzdur.

Hocam gösterilen konumların genelde yanlış olduğunu hatırlatmak isterim(benimki gibi)
Ben Türkiye'nin gelişmesinin ülkeyi kötülemekle olacağını düşünmüyorum benim için bu ülkeyi geliştirmeni yolu insanlara vatan sevgisi aşılamaktan geçer.
15 Temmuz gecesi milyonlarca insanın sokağa döküldüğü ülkenin vatan sevgisi mi yok, yoksa vatan sevgisi ülkeyi pek de kurtarmıyor muymuş acaba ki ekonomi bu halde?

Yunanistan bir AB ülkesi, sıkıştığında yardım alabiliyor. Asla bir ortadoğu olmasına izin vermeyecek ve bunun karşılığında birilerinin kuklası olacağı bir gerçek var. Birbirimizle kötü olma konusunda yarışıyor olabiliriz ama gel görün ki bizim düşebileceğimiz çukura onların düşmesine asla izin vermeyecekler.

Yolda yürürken akıl hastahanesine yatırılması gerekilen ama dışarıda gezen birinin rastgele açtığı bir yaylım ateşiyle vurulmak, veya işimden eve dönerken katana ile defalarca doğranmak istemiyorum. Eğer bu şartlar yunanistanda var ise orayı tercih edebilirim. Duruma göre değişir.

Sevgili forumdaş kardeşlerim ve abi/ablalarıma bir istirhamım olacak. Bu azgın ve dik günlerde iyice şükrü, tevazuyu ve sağduyuyu elden bıraktık, kontrolden çıktık. Bu kadar sinirli olmamız hayra alamet değil. Mahalleden bir esnaf ağabeyim "Et şükür, faydasını görmezsen gel suratıma tükür!" derdi. Herkese iyi geceler. 🙂
Kıymetli hocam, 🙏🏼

Öncelikle aramıza yeniden geldiğinizi görüyorum. ☝🏼
Hoş geldiniz demek boynumuzun borcudur. ✍🏼

Umarım ironi yapıyorsunuzdur.

Herkes fikrini beyan bile edemiyor bu ülkede... Düşündüm de haklısınız belki de... Başka ülkelerde fikirlere saygı vardır. ☝🏼

Ironi yapmiyor adam hakli aslinda insanlar dinine bagliligi kesti bu bir gercek.
Ya hocam doğru şükür etmek de lazımdır ama sadece şükür ederek ülkeyi kurtarmaya çalışırsak atalarımızın yaptığı hatayı bir kere daha tekrarlamış oluruz.

Bütün mesajlarıma disslike ben kendim attım zaten siz atmıyorsunuz. Ülkemin gelişmesini istiyorum bu yüzden başka ülkeleri kendi ülkem kadar savunmuyorum. Bizi bu durumdan kaçmak başka ülkeleri sonuna kadar savunmak kurtaramayacak size lafım yok tarihtede ülkesini savaşlarda bırakıp kaçan çoktur Şu anda da başka sebeplerden insanlar göç ediyor. Yunanistan iyi bir ülke değil siz bu şekilde başka ülkeleri savunup ki savunmanız saçma özellikle Yunanistan'ı, bu ülke bu durumda olacak yönetenleri beğenmiyorsan seçimlerde oy kullanabiliyorsun ama önce 18 yaşında olman gerekiyor şu an kullanamazsın.
.Konuya başka mesaj yazmayacağım.
Bu bir savaş değil kardeşim. Savaş ile alakası yok. Bu halkın büyük kesiminin yönetilmek istediği şekil. Ben ise böyle yönetilmek istemiyorum. Sen, ben, technopattaki diğer üyeler çalışsa ne olacak? Adamlar senin emeğini elinden alıyor. Onların çocukları son model arabalara, evlere sahip olurken senden dua etmeni istiyorlar. Bu durumda savaşsan ne olacak? İstiyorsan 1 milyar kişi ile savaş yine aynı yerde sayacak ve daha da kötüye gideceksin. Boşuna vatan millet savunması yapmaya gerek yok. İnsanlar hayata 1 kere geliyor. Bizim şu zamanda iyi yaşamamızın bedelini dedelerimiz 100 sene önce ödedi zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı