Yaşamak için Türkiye vs Yunanistan

Hangisinde yaşam daha kötü?

• Türkiye

Oy: 108 63,5%
  • Yunanistan

Oy: 62 36,5%

• Oy verenlerin toplamı
    170
Bir dakika acaba niye ülkeyi toplum kötülüyor? Allah Allah aklıma bak gelmiyor. Yani dolar 50 kuruştan 17 lira olması o değil. Enflasyon yok ya o da olmaz. Reis-i cumhur o hiç olmaz.

Böyle her şeye parlayan, iki sohbet edilemeyen toplum örneklem grubu olduğu sürece zaten dolar 5 lira olsa da gelişemeyiz.

🎭🌹

Bir loca var. Türkiye en kötüsü, en berbatı, en dandiği... Hayatında yaşadığı mahalleden dışarı çıkmamış oysa ki... 🤢

Türkler kadar kendi ülkesini kötüleyen bir ülke toplumu daha görmedim. :)
Bir ülkede güzellikler olması, o ülkeyi yaşanabilir kılmaz. Ülkenin yaşanabilirliğini enflasyon, yaşam kalitesi, yönetim ve pek çok etkenler belirler.

Dışa bağımlı, Dolar endeksli, enflasyonun %200'e ulaştığı bir ülkede insanların böyle konuşması normaldir.

Bir ülkede güzellikler olması, o ülkeyi yaşanabilir kılmaz. Ülkenin yaşanabilirliğini enflasyon, yaşam kalitesi, yönetim ve pek çok etkenler belirler.

Dışa bağımlı, Dolar endeksli, enflasyonun %200'e ulaştığı bir ülkede insanların böyle konuşması normaldir.

Yaşanabilir olmasını kişi belirler. :)

Sizin saydığınız literatür bilgileri değil. Aylık 50 bin lira maaşım var belki rahat yaşıyorum öyle değil mi? :)

Yaşanabilir olmasını kişi belirler. :)

Sizin saydığınız literatür bilgileri değil. Aylık 50 bin lira maaşım var belki rahat yaşıyorum öyle değil mi? :)
Yüklü miktarda parası olan herkes rahat yaşamasını bilebilir.

Açlık sınırının 6000 civarında, yoksulluk sınırının 20.000 TL civarında olunan bir ülkede, 4200 TL maaş alan birisi rahat ve huzurlu yaşayamaz.

Yüklü miktarda parası olan herkes rahat yaşamasını bilebilir.

Açlık sınırının 6000 civarında, yoksulluk sınırının 20.000 TL civarında olunan bir ülkede, 4200 TL maaş alan birisi rahat ve huzurlu yaşayamaz.
Kesinlikle hocam. :)

Tavrınızdan ve olgunluğunuzdan dolayı sizlere şükranlarımı sunarım.
Hayırlı geceler. 🌹

Selanik'ten bizim bu taraflara ışığınız gelmez zaten hocam. :)

Hocam gösterilen konumların genelde yanlış olduğunu hatırlatmak isterim(benimki gibi)
Ben Türkiye'nin gelişmesinin ülkeyi kötülemekle olacağını düşünmüyorum benim için bu ülkeyi geliştirmeni yolu insanlara vatan sevgisi aşılamaktan geçer.

Sevgili forumdaş kardeşlerim ve abi/ablalarıma bir istirhamım olacak. Bu azgın ve dik günlerde iyice şükrü, tevazuyu ve sağduyuyu elden bıraktık, kontrolden çıktık. Bu kadar sinirli olmamız hayra alamet değil. Mahalleden bir esnaf ağabeyim "Et şükür, faydasını görmezsen gel suratıma tükür!" derdi. Herkese iyi geceler. 🙂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı