Yaşıtlarım çocuk sahibi iken hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

HiFiMAN

Hectopat
Katılım
2 Aralık 2020
Mesajlar
42
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, 30 yaşım doldu, 31'e girdim. Ondalıklı olarak 30.1 yaşımdayım. Bugüne kadar konuşmaya çalıştığım kızlar oldu ama direkt başarısız oldum. Hoşlanan kızlar olmadı diyebilirim. 2 kıza direkt teklif ettim, kabul etmediler ve düşman gibi gördüler beni.

Her şeyden önce çok kiloluyum. 124 kiloyum, 1.84 m boyum var. Birkaç sporla uğraşsam da (Bilek güreşi, powerlifting) bu kilo çok çok fazla. Beğenmiyorlar, insan birini beğenmezse de konuşma ihtiyacı hissetmez. Kilo vermem mümkün değil gibi. 20000 adım attığım günler oluyor (15 km) ve spor yapıyorum zaten. Genetik olarak çok kiloluyum ve mide ameliyatını da kronik bir sorun olmadıktan sonra düşünmüyorum. Yalan yok, 4000 kcal alıyorum bir günde ama daha önce söylediğim gibi 10000 aldığım bir gün bile olmadı. O kadar da çok değil 4000 kcal. 2500 denediğimde kilo veriyorum aslında ama ağırlıklarım hızla düşüyor ve halsiz hissediyorum. Benim obez olmamın sebebi aşırı yemek ya da hareketsizlik değil, aile, hatta sülale üyelerimin de yağlanmaya müsait bir genetiğinin olmasıdır. Bu durumda da mide ameliyatı öneriliyor.

Bozuk bir psikolojim var ama durduk yere kimseye laf atan biri değilim, yani serseri değilim ama kendimi haksızlığa karşı tutamam. Maalesef nezarethane ortamını bilirim. Yani kavgacıyım. Tabanca falan çekilmiyorsa birini döverken daha hiç zorlanmadım. Profesyonel sporcularla da arkadaşlığım var. Galiba en büyük sorun bozuk psikoloji. 10 yıl önceki 240p 8 FPS videolarımda bile bozuk bir psikolojim olduğu belliydi. Millet havaya yumruk attığım videolarımı (Bir şey belli olmuyordu gerçi) paylaşarak dalga geçti. İnternetten sildirmem 9 senemi aldı. Artık böyle videolar çekmiyorum ama acısı büyük oldu. Anlayacağınız, psikolojim çok bozuk. Tedavim için çok para harcadım, piyangodan çıkan para gibi para. Sonuç alamadım. Türk psikiyatrisi maalesef ilim olarak yetersiz, böyle basit sorunları olan kişileri tedavi ederler en fazla. Maalesef ülkemizdeki psikiyatristlerin tamamını yetersiz buluyorum. Bunu da eklemiş olayım. Yurt dışı tedavisini de düşündüm ama vize denen bir engel var. Oturum için de orada çalışmak gerek.

Her şeyimi anlattım. Detaya da girdim. Tipimi de koyuyorum. Sizce yalnız hayatımı nasıl düzeltirim? Düzelemeyeceksem paralı askerlerle 24 saatlik arkadaşlık kurmak o kadar da kötü bir şey olmamalı, ne dersiniz?
 

Dosya Ekleri

  • 20210712_232241.jpg
    20210712_232241.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 809
Abi sana önerim kilon için basket oynaman. Boyun için değil ama kilon için bunu öneririm. Ben de 1.84'üm ve hiç kilolu gözükmüyorum (Kilom 94) (Yaşım 15 olduğu için olabilir. Kilonu biraz indirirsen sana yakışcağını düşünüyorum. İyi akşamlar .
 
Ağabey bence hazır konu yeni açılmışken ve düzenleyebiliyorken fotoğrafını kaldır. Öbür türlü moderatörler kural gereği konu içeriğine dokunamayabiliyorlar. :D İlerde pişman olma diye söylüyorum. Ayrıca bu saatler genelde genç kesim burada, 13, 14 yaşındaki insanlardan hayat tavsiyesi almaya hazır ol.

Kendi fikrimi söyleyecek olursam. Tipin gayet havalı ve sağlam görünüyor. Yani cüsseli görünüyorsun, şişman değil. Başka da yorumum yok. 😁
 
Daha sık spor ve düzenli beslenme ile kilo verirsiniz. Ayrıca kendinizi fikir bakımından geliştirin. Bir kızı seviyorsanız hemen ona itiraf etmeyin sevginizi. Önce samimi olun sonra itiraf edersiniz.
 
Hocam kendince haklısın da her insan evlenecek diye bir kaide yok bence ayrıca sporu bırakmanı tavsiye etmem. Spor insanı öyle bir rahatlatıyor ki anlatamam zaten biliyorsundur sağlık olarak da iyi. Kilo vermek için bütçen uygunsa profesyonel birinden yardım alırsan bence daha iyi seviyelere gelirsin.

Zaten ülke artık öyle bir seviyeye geldi ki neresinden tutsan elinde kalıyor. Şu zamanda özellikle her şey paraya bakıyor istediğin kadar tipsiz ol (senin için söylemiyorum) paran varsa o kızlar gelir seni bulur maalesef bu böyle. Kızların çoğu erkek arkadaşının parası olsun da ömür boyu yatayım bedavadan yaşayayım kafasında.
 
Bir şeyi elde edebilmek için maalesef başka bir şeyden vazgeçmek gerekiyor. Zayıflamak istiyorsanız kalorilerinizi düzenli almalı. Spor yapmalı ve de az beslendiğiniz için kan değerlerinizi ara ara ölçtürmelisiniz. Zor gelecektir ve kolay da değil ama ödülü de çok güzel. Kafanıza koyarsanız yapacağınızı düşünüyorum.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı