Yaşıtlarım çocuk sahibi iken hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kilo verip temiz büyümeyi denediniz mi? Yapınız gayet iyi bu arada. Güzel bir definasyon ile bambaşka birisi olursunuz. Moralinizi bozmayın girmediğiniz ortamlara girin çekinmeyin el verdiğince gezin illaki bulursunuz. Box ta yapabilirsiniz. Olabildiğince sosyalleşmeye bakın gezin görün eğlenin ve unutmayın daha çok zamanımız var. 28'e girmek üzereyim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence illa hayatınızda biri olsun istiyorsanız eğer önce o kişinin kriterlerinize uygun olup olmadığına bakın ve bunun içinde kızlarla önce arkadaş olun onların neylerden hoşlandığını neyleri sevmediğini bilin ona göre davranın zaten gerisi çorap söküğü gibi gelir ki bana kalırsa bekarlık her şeyden daha iyidir kimsenin derdini çekmiyorsunuz kimsenin kuralları altında yaşamak zorunda kalmıyorsunuz kimseye ayak uydurmak zorunda kalmıyorsunuz kimseye hesap vermiyorsunuz düşününce bekarlık her türlü daha mantıklı geliyor.
 
Abim öncelikle selamlar. Yaş ile olmuyor bu işler. Kimisi 45 yaşında bulur sevdiğini kimisi 25 yaşında... Önemli olan kendine güvenmek. Ayrıca tek kilolu sen misin bu dünyada? Seni seven böyle sevsin bırak. Umarım bulursun seni seven birisini. Sadece kendine güven ve öz güvenli ol. Gerisi gelir zaten merak etme. Hayatta başarılar dilerim.
 
Bekarlık her şeyden daha iyidir kimsenin derdini çekmiyorsunuz kimsenin kuralları altında yaşamak zorunda kalmıyorsunuz kimseye ayak uydurmak zorunda kalmıyorsunuz kimseye hesap vermiyorsunuz düşününce bekarlık her türlü daha mantıklı geliyor.

Her durumda olmaz. Sorumluluklar artınca yükünü paylaşacağın birini ararsın. Tıpkı konu sahibinin üzüntülerini paylaşabileceği birini araması gibi.
 
her durumda olmaz. Sorumluluklar artınca yükünü paylaşacağın birini ararsın. Tıpkı konu sahibinin üzüntülerini paylaşabileceği birini araması gibi.

Ama hayatınızda biri olmazsa ne sorumluluğunuz artar ne de paylaşamanız gereken birini ararsınız.
 
Ama hayatınızda biri olmazsa ne sorumluluğunuz artar ne de paylaşamanız gereken birini ararsınız.

Sorumluluğu ve üzüntüyü arttıran tek şey tanıdıklarımız mıdır? Gelecek kaygısı, bir baltaya sap olamama duygusu, toplumsal baskılar. Daha sayabilirim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı