Yaşıtlarım çocuk sahibi iken hiç sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Forumun kitlesi hakkında kötü eleştiri yapanlar olmuş ama katılmıyorum. Yaş olarak tabii ki çoğunlukla küçük olabilir ama sadece yaş önemli olmuyor. 20-25 veya daha üstü olan kişiler hatasız davranıyor gibi düşünenler var 😄

3510918_of503-jpg.769626
Yazık diyorum...
 
Az yemen gerekli yani vücut istemese dahi verirsin. Biraz azimli olmak gerekiyor. Sınavımdan kaynaklı acil kilo vermem gerekiyordu yaklaşık 8 gün sadece su içtim. Şimdi olsa yapamam çünkü beni şartlayan bir durum yok. Azimli olursan başarırsın az kalorili ama doyurucu şeyler yemeye çalış. Emin ol biraz kilo verip değişimi hissedince devam ediyorsun daha büyük hırs ile. Ayrıca yavaş yavaş yediğin kaloriyi azalt. Genetik olayı bence doğru ancak düzgün beslenip bunu spor ile destekleyince sorun ortadan kalkıyor.
 
Selamlar üstadım,

Öncelikle yazını dikkatlice okudum.
Dolu dolu 34 yaşındayım ve senin gibi benimde kilom var.
170 cm boy ve 97 kilo olunca pek seçilesi olunmuyor ama ne var ki senin ve benim vücudum da ki kilolar da aşırı derece de belli olmuyor. Sadece biraz enine gitmişiz :D

Şimdi akıl vermek asla haddime değil, sürç-i lisan olursa affola..

Bu yaşıma kadar kilo değilde, konuşma yani dil dediğimiz olay var ya, hah işte o kadınları kendisine bağlıyor, demem o ki ne kadar kendine bağlayacak olan konun varsa o kadar sana yaklaşıyorlar ha birde giyiniş önemli.. Üni hocam bana hayatımın dersini vermişti şu kelimelerle.. " insanlar giyinimleriyle karşılanır, konuşmalarıyla uğurlanır " ne kadar da doğru dedim kendi kendime..

Biraz saç baş bakımı, sakal vs... bakımlı eller ( bakımlı dediğime bakma tırnaklar kısa ve temiz olsun gerisini koyver :D )
Ve dediğim gibi giyinme ve dil olayı. Bence başka da bir şeye gerek yok.

Yukarda yazmışlar kadınına denk gelmemişsin diye oda doğru, sen gerekenleri yap varsın yoksun karşına çıkmasın... Sağlıklı günler dilerim.
 
Günlük 4000 kalori alıp çok yemiyorum demen hayli ilginç. Zaten ortalama 2000 küsür kalori alman gerek ve sen 2 katı alıyorsun neredeyse. Bence kadın falan bir kenara önce bu problemi çözmen gerek.
 
Konu hakkında yazılabilecek çok şey var ama kısa tutacağım. Önerim bu düşünce yapısından kurtulman. Bunun sağlıklı bir kafa yapısı olduğunu düşünmüyorum. Kendini geliştirirsen 5 sene gibi bir sürede bu düşüncelerden kurtulabilirsin. Bunun için gerekirse destek almanı da öneririm.

5 yıl sonra görüşelim. Bu kafa yapısında olmaya devam edersen görüşmeyelim 👍
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı