Onun için okul şart. Çok büyük katkı sağlar sana.Yok hedefim iyi bir programcı olmak düşük seviyeli C, C++ gibi dillerde uzman olmak.
Forumda sorsan herkes yazılımcı. Adam akıllı C, C++ bilen sayısı az. Mimari bilen sayısı daha da az.
Onun için okul şart. Çok büyük katkı sağlar sana.Yok hedefim iyi bir programcı olmak düşük seviyeli C, C++ gibi dillerde uzman olmak.
Mühendisliği 2 satır if yazmak sanıyor herkes. İnternet her türlü ameliyatı yapabileceğin kaynakla dolu. Ben internetten öğrendim desem seni ameliyat etmeme izin vereceksen buyur.
İnterneti zaten her türlü kullanacaksın. Okul sana fazlasını katacak.
Ben mühendis olmak istemiyorum. Programcı olacağım, site yapıp satacağım diyorsan buyur. Okula gitmen vakit kaybı olur.
Komik bir şey söylediniz. O adamlar dünyanın en iyi üniversitelerini bıraktı.
Ya bırak gidiyorlar pişpirik oynuyorlar ne ortamı.Üniye sadece eğitim için bakmayın. İnternetten ünide öğrendiklerini daha hızlı öğrenebilirsin ama üni ortamı iş hayatı için çok önemli. Orda tanışacağın insanlar, yürüteceğin ortak projeler, araştırmalar falan ilerde işine yarar. Yoksa ne diye millet Boğaziçi, ODTÜ diye tutturuyor? Ne kadar elit ortama girersen o kadar elit insanlarla tanışırsın.
200 puanlık üniye gidersen öyle olur.Ya bırak gidiyorlar pişpirik oynuyorlar ne ortamı.
Bayılıyorum böyle milyarlarca insan arasından çıkmış birkaç tane örnek üstünden yürüyen insanlara.Şu an baksan dünyanın en zengin insanlarının ilk mesleği bilgisayar mühendisliği ve çoğu üniversite okumamış... Gerisi sana kalmış dostum sen bilirsin.
Bayılıyorum böyle milyarlarca insan arasından çıkmış birkaç tane örnek üstünden yürüyen insanlara.
Bayılıyorum böyle milyarlarca insan arasından çıkmış birkaç tane örnek üstünden yürüyen insanlara.
Şu an baksan dünyanın en zengin insanlarının ilk mesleği bilgisayar mühendisliği ve çoğu üniversite okumamış... Gerisi sana kalmış dostum sen bilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.