Yediğiniz en saçma ban

Arkadaşım hesap açamıyor şuan:
1619258325761.png
 
İkinci el bölümünde anakart arayan biri olarak malum kişinin ilanına girdim :) Sıfır ama fatura yok, Sıfır ama garanti bilinmiyor anlamına gelen açıklama yazmış arkadaş. Üstelik fiyatı da 450 TL yazmış :) Önce havale/EFT olarak para yollanacak sonra ürünü kargolayacağım yazmış bir de :D İlanı düzenlemeniz lazım, ben bir alıcı gözüyle size hiç güvenemedim yazdım. Ben bunları söyleyince de beni raporlamış herhalde :) 1 ay uzaklaştırıldık ikinci el bölümünden :D İsim vermeye gerek duymuyorum zaten biliyorsunuzdur onu :)
Arkadaşım hesap açamıyor şu an:
Eki Görüntüle 990133

Bana da oldu aynısı, ablamı da üye yapmıştım foruma fakat o hesabını benim bilgisayardan girince benim hesap çoklu üyelik cezası yedi :D O güne kadar moderatör olmak istiyordum halbuki :)
 
Öneride bulundum diye 1 ay ban yedim :(. Arkadaşa burada satın alınacağını sanmam, İngiliz forumlarına koy demiştim. Halbuki aklımda logo satma planları vardı :(...

1619266635943.png
 
Öneride bulundum diye 1 ay ban yedim :(. Arkadaşa burada satın alınacağını sanmam, İngiliz forumlarına koy demiştim. Halbuki aklımda logo satma planları vardı :(...

Eki Görüntüle 990307
Pek fazla insan uğramıyor gibi ama buradan şansınızı deneyebilirsiniz.


Evet arkadaşlar ben de ilk saçma banımı yedim.


Hatta bu yazımın üstünden 24 saat bile geçmeden.

Olay şöyle gerçekleşti:
Profilime bir mesaj yazmam gerekmişti, ilk başta sadece etiketi yazıp yanlışlıkla paylaşmıştım. Direkt sildim tabii. Belki yanlış anlaşılır, garip bir durum oluşur ya da uyumaya gider diye hızlı hızlı yazıp tekrar paylaşmak istedim. Dolayısıyla yanlış da yazdım.

... hocam:
(Fotoğraf paylaştım.)
"paylaşamadan kilitlendi. Müsait olursanız devam yarın devam etsek nasıl olur?" gibisinden yazdım.

Sonra iki tane "devam" kullandığımı da farkedince profil mesajlarında düzenleme olmadığı için direkt kendimi raporladım. Açıklamaya da ekledim: "Aceleyle 2 devam kullanmışım, birisini silebilir misiniz?" gibisinden. Çok düzgün ve güzel bir üslupla yazdığımı da eklemem gerek.

Sonrasında halihazırda bekleyen bildirimim vardı, ona tıkladım. Tıklar tıklamaz hem "Konuşmalar" hem de "Bildirimler" kısmında kırmızı yanıverdi. Raporlamamın üzerinden bir dakikanın geçtiğinden bile şüpheliyim.

Neyse, sonra bana gelen "Yazım kurallarına uymayan mesaj" bildiriminden 5 dakika içinde raporlayarak açıklamamı yapıp sorumu sordum. Saatler geçti. Ne bi' cevap yolladılar ne de uyarımı kaldırdılar. 1 saat boşu boşuna bekledim.

Gece gece bu durum cidden canımı sıkıp beni gerdi, hâlâ uyuyamadım.



Şuna çok katılıyorum, rapor sistemi üzerinden çok rahat bir şekilde iletişimimi kurup çözüme ulaştığım olmuştu. Soruma cevap verilmediği de olmuştu sanırım. Kendimi raporlayıp bu durumu yaşadığım da oldu şimdi...

Bir keresinde "... düzenlendi" bildirimi adı altında yazdığım "şuan" kelimesinin "şu an" olarak düzenlenip bana uyarı verilmemesi gibi hoş bir durumu da yaşamıştım.

En azından mesaj düzenlenmediği için kendimi raporladığım ve açıklamamı da yaptığım böyle bir durumda ceza almamı doğru bulmuyorum.
Bu arada aldığım bu uyarının hâlâ saçma olduğunu düşünüyorum, raporuma hâlâ dönüş yapılmamış.
 
Kime göre, neye göre yerinde bir uyari. Haydi kavga edelim :)

Gerek moderatörlüğümde, gerekse ondan önce size yanlış ya da gereksiz uyarı verildiğini gördüm. Yeri geldi destekledim.

Ancak burada durum farklı. Üç farklı kelimede üç farklı hata var. :)

Uyarı verilmeden düzeltilebilir miydi, belki. Ven olsam ya da şu anki yönetim olsa öyle yapardı. Ama uyarı verilmiş olması da kurallara zıt değil. :)
 
@SideWinder yok tamam orasina eyvallah. Lakin mesela bir yetkilinin kararlarini elestirmek icin konu aciyorsam, ve elestirdigim yetkili bu konudaki yazim hatasi bulamayip bana sacma cezalar veriyor. Burada itirazimi yaparim ben, kusura bakmayacak yönetim :)

chrome_7OuxidcfA0.png


chrome_fZrX7ybSzP.png

Koskoca cümlenin icinde, kücük bir bölümü büyük harfle yazdigim icin.

chrome_TBoD3pFPd1.png


Daha örnekler cogaltilabilir. Hatta su yazdigim ileti bile gereksiz görülüp ceza alabilir. Yaniliyor muyum? :)

Sevgiler.
 
2 sene önce LoL de West'te oynarken adamlara dog diyordum. Yeni Fransızca öğrenmeye başladığımda küfür ediyorum va te faire foutre, laisse tomber falan ban atmayın adminler. O yüzden perma yemiştim halen sinirliyim. Ama artık küfür etmiyorum normal bir şekilde konuşuyorum. Dil öğreneceklere tavsiyem o ülkeden kız bulmaya çalışın en etkili yöntem bence ister istemez öğreniyorsunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı