Düşünce kısmında dediğim gibi herkesin düşüncesi aynı olamaz. Mantık kısmında 1 mesajda birinin mantığını çözemezsin daha çok hedef gösterirsin kendini. Evet bu bir hak ama abarttığını düşünüyorum benim mesajımda en azından.Düşüncesini saçma bulduğum kişilere atıyorum yada uymuyorsa mantığıma.
Beğenmedin butonunu azalt. Buton bağımlılık yapabilir.
Bu yoruma da beğenmedim atıyormuş sana mı soracağım bağımlılığımı diye.
Konuya geldim tarafsız yorum yapmak için 2. mesajım daha adam tüh bismillah deyip ya hak ! Deyip beğenmeme butonuna bastı sanki savaş ilanı ediyor. Hani kendi cümlemi daha tam okuyamadan tekrar o bildirim geldi malum. Bir de hakkım diyor. Demek ki bu konudan tek şikayet eden ben değilim bir de kardeşim diye gezmesi. Kardeşim dediğin birine neden beğenmedim spamlarsın ? O zaman deme ki anlatımın güçlensin.Hocam ben arkadaşla iletişime girmeyeceğim artık, bugün bir konuda daha kesiştik. Her şeye dislike atmaktan ve argümansız konuşmaktan başka bir şey yapmıyor. Burada 3 dille iletişime geçebilecek biri olarak yazıyorum acaba kendisi hangi argümanlarla bu bilgileri sunuyor bize?
Mesajını alıntılayanı gördüğü ve olumsuz kelime olduğu an refleks olarak eli beğenmeme butonuna gidiyordur.
@DublinDEI Gülme emojisini niye kaldırdın daha çay partisi yapacaktık. Ya şu emoji oyununu bırak. Bu arada gülme emojisini atabilirsin sorun yok bence iyi emoji daha pozitif en azından. Gülme emojisi gerçekten bir hak.

Beğenmedim emojilerini kaldırman iyi ama teşekkür ediyorum her yer kırmızıydı zira.
Son düzenleme: