YKS'de ilk 10 bine nasıl girilir?

Bende 40-50 arası TYT net yapıyorum hedefim 200 bin ya ben çok düşük tutuyorum hedefimi ya da diğer insanlar çok olumlu bakıyorlar 50-60 netten 1 senede ilk 10k ya fırlamak imkansız gibi geliyor.
11. sınıfta 50 küsür TYT ile başladım, 8K geldi sayısal. Hayır, imkansız değil. TYT de sıralama asil belirleyen sınav değil. AYT'dir işin aslı, o da 1 senede paşa paşa hallolur.

Matematiğim çok zayıf maalesef ama gende sayısal gidiyorum ama EA gelsede EA bölümde seçebilirim tamamen sıralamaya odaklıyım.
Bilgisayar ile ilgili bölüm istiyorum fakat oda en az 50kdan başlıyor.
Yapamam gibi geliyor bana sıralama ne verirse ona giderim.

Umarım istediğiniz yere bu sene gidersiniz hocam istediğiniz üniversite ve bölüm nedir?

Bilkent eee istiyorum hocam hayırlısı.

11. sınıfta 50 küsur TYT ile başladım, 8K geldi sayısal. Hayır, imkansız değil. TYT de sıralama asil belirleyen sınav değil. AYT'dir işin aslı, o da 1 senede paşa paşa hallolur.

Hocam 11.sınıfa geçtim 45 net geliyor TYT'den meslek lisesi öğrencisi olduğum için AYT çok zayıf evde veya dershanede halledilebilir mi AYT.

Matematiğim çok zayıf maalesef ama gende sayısal gidiyorum ama EA gelsede EA bölümde seçebilirim tamamen sıralamaya odaklıyım.
Bilgisayar ile ilgili bölüm istiyorum fakat oda en az 50kdan başlıyor.
Yapamam gibi geliyor bana sıralama ne verirse ona giderim.

Umarım istediğiniz yere bu sene gidersiniz hocam istediğiniz üniversite ve bölüm nedir?

Hocam şimdi (tamamen benim fikrimce) sayısaldan yapamam diyorsaniz 50-100k arasında rezil bir muhendislige gidip issiz kalmaktansa EA'dan çabalayip 10-25k arası bir hukuk, işletme, mimarlık vb iyi bir universiteden mezun olmanizdir tabii ki siz muhendislige daha yatkinsinizdir bilemem ama bende bu gune kadar yazılım muhendisligi istiyordum ve yazılım bilgisinede sahibim fakat sadece istemekle olmuyor maalesef bu yüzden hedefi değiştirdim.

Hocam şimdi (tamamen benim fikrimce) sayısaldan yapamam diyorsaniz 50-100k arasında rezil bir muhendislige gidip issiz kalmaktansa EA'dan çabalayip 10-25k arası bir hukuk, işletme, mimarlık vb iyi bir universiteden mezun olmanizdir tabii ki siz muhendislige daha yatkinsinizdir bilemem ama bende bu gune kadar yazılım muhendisligi istiyordum ve yazılım bilgisinede sahibim fakat sadece istemekle olmuyor maalesef bu yüzden hedefi değiştirdim.

Kesin bir hedefim yok şu an kafamda bilgisayar mühendisliği gelmese de olur yazılım konusunda yetenekliyim fakat zorunlu değil şu anlık bilgisayar mühendisliği.
Aslında matematiği halletsem EA da ilk 50 k çok zor değil belki hukuk veya mimarlık düşünebilirim.

11'i boslayip TYT'ye ağırlık verirsen işler iyice karışır 11'i sıkı tutmaya bak suanlik.

Umarım görüşürüz hocam.

Katılıyorum TYT konuyla aman aman halledilecek bir şey degil son senenizse zamanin kalmamis demektir bence TYT de onemli olan sureyi hizlandirmak AYT'de konuya odaklanip maksimumu almak AYT puanlama olarak daha onemli zaten.

Kesin bir hedefim yok şu an kafamda bilgisayar mühendisliği gelmese de olur yazılım konusunda yetenekliyim fakat zorunlu değil şu anlık bilgisayar mühendisliği.
Aslında matematiği halletsem EA da ilk 50 k çok zor değil belki hukuk veya mimarlık düşünebilirim.

AYT matematik hallolduktan sonra edebiyat zaten ezber matematikten 25-30 net arası yapabiliyorsan zaten ilk 20k EA'dan.

Katılıyorum TYT konuyla aman aman halledilecek bir şey degil son senenizse zamanin kalmamis demektir bence TYT de onemli olan sureyi hizlandirmak AYT'de konuya odaklanip maksimumu almak AYT puanlama olarak daha onemli zaten.

AYT matematik hallolduktan sonra edebiyat zaten ezber matematikten 25-30 net arası yapabiliyorsan zaten ilk 20k EA'dan.

Ayrica EA'dan gireceksen cok dusunmeden bir an once kararini ver sonra geç olmasın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı