Zafer Partisi sizce iyi bir parti mi?

Zafer Partisi iyi bir parti mi?

  • Evet, iyi bir parti.

    Oy: 100 47,2%
  • Hayır, foşik kötü bir parti.

    Oy: 37 17,5%
  • Emin değilim/Tarafsızım

    Oy: 75 35,4%

  • Oy verenlerin toplamı
    212
  • Anket kapandı .
Mülteciler dışında söylemi bulunmayan bir parti. Tamam mülteci sorunu çok önemli ve acilen çözülmesi gereken konuların başında geliyor ama ülke yönetimine talip oluyorsan başka fikirlerin de olmalı. Şu anlık popülist söylemler etrafında gidiyorlar ve tek ortada gözüken Ümit Özdağ.
Bu konu hakkında açıklama yapmıştı. Ellerinde ki tüm şeyleri bir anda kaybetmek istemiyorlar, onun yerine şu anda en güçlü olay ile dikkat toplamaya çalışıyorlar. Gerekli dikkati çektikten sonra muhtemelen diğer projelerini söylerler.
 
Tamam mülteci sorunu çok önemli ve acilen çözülmesi gereken konuların başında geliyor ama ülke yönetimine talip oluyorsan başka fikirlerin de olmalı.
Zafer partisi asla ülkeyi yönetemeyecek, bunu hepimiz önce bir kabullenelim. Zafer partisi tıpkı Almanya'daki AfD gibi Fransa'daki Le Pen gibi her daim seçimi kaybedecek. Bizler de zaten bu bilinçle hareket ediyoruz, amaç ülkeyi yönetmek değil amaç belirli bir oy oranına sahip olup gündemi belirleyebilmek. Zafer partisi için meclise girmek yeter. Yani kısacası Zafer partisi bir nevi sigorta görevi görecek.
 
Ya arkadaşlar korkmayın oylar bölünür diye bir durum olmaz. AKP MHP BBP asla %51'e ulaşamaz en fazla %40 olur.
Seçimi kazanmak için %51 almak lazım.
İkinci tura kalır seçim Erdoğan'ın karşısına kim çıkarsa ona oy veririz.
Uzun adamı rahatça göndeririz.
Bu oyların bölünmesi muhabbetine kanmayın.
 
Son düzenleme:
Mülteciler dışında söylemi bulunmayan bir parti. Tamam mülteci sorunu çok önemli ve acilen çözülmesi gereken konuların başında geliyor ama ülke yönetimine talip oluyorsan başka fikirlerin de olmalı. Şu anlık popülist söylemler etrafında gidiyorlar ve tek ortada gözüken ümit özdağ.

Anadolu kalesi vs projelerinden bahsetmişti halbuki kaçırmış olabilirsiniz.
 
Forumda adını çok gördüğüm için partiyi elimden geldiğince araştırdım ve genel başkan Ümit Özdağ'ın videolarını izledim. Her partinin laf arasında dile getirdiği mülteci meselesini ana gündemi olarak belirlemesi hoşuma gitti. Zafer partisinin bu tutumu diğer muhalefet partilerinin de bu konuya daha çok odaklanması açısından da iyi. Diğer yandan ülkede derin bir muhalefetsizlik var. 10 yıldır seçimlerde oy kullanıyorum, ana muhalefetin 10 yıldır seçim kaybedişine şahidim ve bu konuda kayda değer hiçbir gelişme yok.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı