Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

O zaman bu kadar uzatmanın mantığı ne? Corsair bu modern çözümleri bedavaya sunmuyor. Bunların hepsi için para ödüyoruz. 120 lira ödenip alınan bu kasaya seni niye vidayla tutturmamışlar deyip haksızlık yapmamak gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
Kasa çalışırken resmini çekebilir misin ? (led fan nasıl durcak onu merak ediyorum)

Bende zaten yazdım sırf bu yüzden kötülenemez veya almaktan vazgeçilmez. Bu kasa genel itibariyle güzel ve yeterli bir kasa boş kasa almam gerekli olsaydım bunu alırdım.

Bende zaten yazdım sırf bu yüzden kötülenemez veya almaktan vazgeçilmez. Bu kasa genel itibariyle güzel ve yeterli bir kasa boş kasa almam gerekli olsaydım bunu alırdım.
Anladım. Sert çıkıştım kusura bakmayın.

Hava kararsın ledli fanın fotoğrafını paylaşırım.

Corsair vs550 güç kaynağı nasıl memnun kaldınız mı?
VS550'yi R9 270x varken kullanıyordum. Bu iki parçayı kuzenime verdim ve GTX 760 ile Zalman ZM600-GLX aldım.

Ledli fanın fotoğrafı eklenmiştir.

Kasa Genişliğini yazarsanız çok çok memnun kalırım,genişlik yüzünden belki bilgisayar masama sığmayabilir.Rica etsem kasanın genişliğini yazar mısınız ?

Dosya Ekleri

• Vu6Yqzn.jpg
    491,2 KB · Görüntüleme: 453
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…