Zalman Z3 Plus Kasa Kablolaması

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 16.874
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Geçtiğimiz ay Z3 Plus satın aldım oldukça güzel ve F/P ürünü bir kasa. İlk aldığımda montajlarken de kablo düzenlemesi yapmıştım fakat biraz özensizdi. Bugün oturdum başına düzgün bi şekilde kablolama yaptım. Z3 Plus'ın kablolamasını merak edenlere göstermiş olurum hem. İsterseniz sizde kasanızın kablolamasını burada paylaşıp insanların o kasa hakkındaki görüşlerini etkileyebilirsiniz.

20150122_141855.jpg

Fanlara biraz yaklaşıp sesi dinlerken basınca anlaşılıyor. Zaten çok büyük bir fark yapmıyor ama çalışıyor. Bu arada benim ön ve arka fanların ikisi de pin girişli. Rastgele yapmışlar herhalde. :)

Aynen benimde usteki fanlar calisiyor. Zaten onemli olan fanlarin calismasi dedigin gibi cok bir fark etmiyor. Nedense herkesin farkli oluyor. Senin ki hangi renk beyaz mi siyah mi :)

Fanların çok olması iyi değilmi. 12cm fanları düşük devirde sessizce çalıştırsak kasa içi serin olmaz mı? Bu kasa çok tutuluyor.

Fanların çok olması iyi değilmi. 12cm fanları düşük devirde sessizce çalıştırsak kasa içi serin olmaz mı? Bu kasa çok tutuluyor.

Fanlarin cok olmasi iyi bende 5 tane fan mevcut mavinin altina kirmizi led fan alinca o sade olan fani kasanin ortasinda uzun bir cubuk gibi bisey var oraya takacam o zaman 6 tane fan olmus olacak. Aynen cok tutulan bir kasa keske beyaz rengini alsaydim.

Benim kasa siyah. Aldığım zaman beyazı kalmamıştı. Yoksa almayı düşünüyordum onu. :)

Benim kasada siyah sende ki on panelde tirtikli olan yerlerde mavi led yaniyor mu ?

Benim kasamda(z3 plus) beyaz renk fakat benimde yandaki tırtıklar'dan ışık sızmıyor ve fanın ışıkları o kadar güçlü değil. Kasadan şüphelenmeye başladım acaba benim kasamda bir sorun mu var?

Senin beyaz kasanın iç bölgesinde ki demirleri siyah mı yoksa beyaz mı ? Birde zalman z3 plus kasaları aynı üretiliyor diye biliyorum. Sorun yoktur, bendede fazla güçlü değil fan ışıkları acaba bağlamada mı yanlış yaptık. Ondan mı fazla güçlü değiller anlamadım.

Fanlarin cok olmasi iyi bende 5 tane fan mevcut mavinin altina kirmizi led fan alinca o sade olan fani kasanin ortasinda uzun bir cubuk gibi bisey var oraya takacam o zaman 6 tane fan olmus olacak. Aynen cok tutulan bir kasa keske beyaz rengini alsaydim.

Benim kasada siyah sende ki on panelde tirtikli olan yerlerde mavi led yaniyor mu ?
Ortadaki fan çubuğuna elimdeki diğer 12cm olan fanı takmaya çalıştım ancak ekran kartı ve anakart güç girişine bağlanan kablolar izin vermiyor sakın ekstra para verip 12cm fan almayın, 8cm takmak için yapılmış sanırım orası.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı