Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

27.12.2014 tarihinde aldim. Eyvallah kardesim Cooler Master Blizzard T2 Mini alacim stoklarda kalmamis adam bunu tavsiye etti. Bende bu modelden aldim. Fiyati : 87 TL

Sen sanırım mağazadan aldın. İnternet üzerinde uzun zamandır yoktu ve galiba hiç gelmedi oraya. Neyse verdik siparişi bekliyoruz 6 kg hıyar çıkacak değil.

Aynen kardesim vatan magazasindan aldim. Aldigim gun hatta beyaz rengi mi siyah rengi mi diye sordular bende siyah rengi dedim hemen depodan getirdiler.

Şuan kurulumu sistem kasanın yan kapağını açıp foto atma imkanınız var mı ?

Buyur kardeşim senin özelliklerin daha iyi benim sistemden

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikler sağol fotolar için. Kasa iyi ama kabloları düzenlesen daha güzel olur sanki zaten kablo yönetimi mevcut kasada.

Ne demek kardeşim sende sağolasın. O konuda biraz acemiyim ilk defa bu tarz kablo yönetimi bir kasa kullanıyorum. Birazda benim güç kaynağının 24 pin kablosu uzanmıyor. O bakımdan biraz dağınık oldu. Böyle kalması bir sorun teşkil eder mi ?

Hava akımını etkiler açıkcası sağlıklı bir soğutma olmaz ama öyle ah vah durum yok.

Anladım kardeşim ben fazla beceremedim. Zaten resme baktın, kabloları gördün. Ben o kabloları hangi yerden vereyim ?

Aşşağıda bir delik var güç kaynağının yanında oradan yolla hangi kablo nerye gidecekse en yakın delikten çıkarıp oraya ulaştır. En geç 10 gün içerisinde kargom gelir, detaylı foto atarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…