Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Merhaba @xtreme ; Kasa incelemesinde üstteki fanlara ((Üstteki iki fanın fan kontrolcüsüne bağlanacağı kablolar) dediğin bunları nereye bağlanacak.. Ben tüm fanlar çalışıyor. Ama O kablolar boşta takacak yer bulamadım.. Siz taktı iseniz yardımcı olursanız sevinirim.

Resim atma şansın var mı kardeşim aslında o kablolar kasanın içinde hazır geliyor, sen sadece o kabloları birbirine bağlayacaksın. Daha sonra molex yardımıyla kabloya bağlayacaksın.

Arkadaşlar ben öndeki fanda bağlı olan iki taraflı molex ucunun birini powera bağladım diğer ucunuda yukardaki fanlardan gelen molex ucuna taktım ve iki pinli fan ucları bosta kaldı. Ama tüm fanlar calısıyor.Şu an MAC OS kurulu ile uğraşıyorum Söküp tekrar bakacağım.

Teşekkür ederim, @eLated.* @Selahattin

Selam, arkadaşlar ; Eğer siz zalman z3 içerisinde bir fan değiştirmek isteseydiniz bu fa hangisi olurdu elimde akasa viper fan mevcut sanırım kasa üstündeki hava tahliye fanları bayağı gürültülü çalışıyor. ben bu fanı öne mi yoksa üstteki tahliye fan yerlerine mi takmalıyım.

Bu incelemeyi yapan kardesim bisey soracam senin kasa rengin beyaz simdi senin kasanda sadece on tarafta 1 tane mi fan var. Bu fan isiksiz ortamda nasil bir goruntu sergiliyor. Kasanin on kisminda tirtikli alanlardan isik siziyor mu ? Birde onden gelen fanin iki tarafli molex kablosunu powere baglayinca fazla bir etkisi oldu mu ?

@xtreme Müsait olduğun bir zamanda kırmızı alan içindeki çerçevenin ebatını söyleme şansın var mı? Custom sıvı soğutma düşünüyorum o alana radyatör bağlantısı yapacağım. Kasa seçeneklerine göz atıyorum aklımdan geçen zalman ama ölçülerden emin olamadım... Şimdiden teşekkür ederim, sosyal zamanlar...

Dosya Ekleri

• Zalman.jpg
    68,1 KB · Görüntüleme: 369
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…