Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Arkadaşlar topladığım sisteme bu kasayı almayı düşünüyorum. Gayet güzel bir kasa ve inceleme olmuş. PSU konusunda hangi PSU'yu almamı önerirsiniz?
Topladığım Sistem:
Asus H81M-Plus Anakart
İ3 4160 22nm İşlemci
Asus/Msi GTX 750 Ti Ekran Kartı
Seagate Baracuda 1TB HDD
Gskill Ripjaws 2X4 GB Ram

Sistemin kaç TL ye topladın ? Barracuda 1 TB hardısk yerine keşke 1 TB WD alsaydın. Bu kasayı almanı tavsiye ederim. Alırsan beyaz modelini al mavi ledler çok guzel gorsellık veriyor. Benim kasa siyah modeli şimdi pişmanım beyaz almadıgıma

Sistemi sadece topladım. Satın almayı nasipse yarın ya da haftaya yapacağız. Neden Seagate'yi tavsiye etmiyorsunuz?
Ayrıca Power Supply dışında 1800-1900 tutuyor sistem.

Önerin için saol. Bu PSU'yu görmüştüm. Kasa bununla birlikte 350 liraya geliyor. Böyle olunca da bir arkadaşımızın tavsiye ettiği Corsair Spec 01 ve Z3 Plus arasında kalıyorum.

WD Caviar Blue ile Seagate Barracuda arasında performans farkı var. Seagate alınması daha sağlıklı olacaktır.

Seagate serisi kullandım zamanında çok temiz kullandığım halde badsector oluştu bende 2 TB WD aldım. Recep beyin vıdeolarında hep WD hardısk görüyordum. Yınede siz bilirsiniz.

Seagate serisi kullandım zamanında çok temiz kullandığım halde badsector oluştu bende 2 TB WD aldım. Recep beyin vıdeolarında hep WD hardısk görüyordum. Yınede siz bilirsiniz.
Hocam açtığınız konularda ve yazdığınız yorumlarda Türkçe kurallarına uymuyorsunuz. Böyle devam ederseniz Technopat'tan uzaklaştırılabilirsiniz.

Hep merak ediyordum beyaz rengi nasıl duruyor diye gayet hoş duruyomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…