Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Aynen beyaz renk ayrıcalıktır. Bilseydim beyaz renk alırdım.

Hep merak ediyordum beyaz rengi nasıl duruyor diye gayet hoş duruyomuş

Aynen beyaz renk ayrıcalıktır. Bilseydim beyaz renk alırdım.
Gerçekten de beyaz renkli olanı daha estetik duruyor. Mavi ledli fanlar da ayrı bir hava katıyor. Şu an Vatan'da yok beyaz olanı. Bileşenleri haftaya toplayacağım. O zaman da stoklarda olmazsa siyah olanı alacağım.

Hmm benim aldığım gün vardı beyaz rengi alacaktım, gittim siyah rengini aldım. Bence biraz bekle acele etme Vatan' a gelir.

Merhaba. Öncelikle inceleme için teşekkürler gerçekten de bilgilendirici olmuş kutu içeriği falan hepsini göstermişsiniz. Ama bir sorum var. Üstteki iki fanı fan kontrolcüsüne bağladığımızda çalışır mı acaba? İlk defa bu kadar fanı olan bir kasa alacağım da

Teşekkürler. Üstteki iki fan, fan kontrolcüsüne takılmak için ayarlanmış. Çalışır yani.

Technopat'ın gelmiş geçmiş en efsane kullanıcı incelemesi 30.000 görüntülenmen hayırlı olsun. Ciddi şekilde bu incelemeyi görüp bu kasayı sevmeyecek olan var mı orası şaşırtır

Technopat'ın gelmiş geçmiş en efsane kullanıcı incelemesi 30.000 görüntülenmen hayırlı olsun. Ciddi şekilde bu incelemeyi görüp bu kasayı sevmeyecek olan var mı orası şaşırtır
Eyvallah, çok teşekkür ederim

Sanıyorum egzoz fan yerine tek fan'lı sıvı soğutma takılabilir. Fakat çift fan'lı bir sıvı soğutma takmaya çalıştığınızda mecburen üstteki 2 fanı ve plakayı sökmek zorunda kalıyorsunuz. Bende Z3 + 'a sahibim fakat sıvı soğutma denemedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…