Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

3. Soruya cevap vermek istiyorum. Ben bu kasada CM Hyper TX3 Evo yu kullanıyorum. Tam anlamıyla kasaya sığdı.

Hayır yok. Bu arada soğutucunun fani ram slotlarına bakıyor. Kasada soğutucunun fani da dahil 6 tane fan mevcut ve fanlar ses yapıyor. O kadar da olacak yani kasadan çok memnunum.

Bu kasayı alan kullanan herkese hayırlı olsun inşallah biraz daha indirime girerse beyaz rengini bende almayı düşünüyorum. Malum dolar belimizi kırdı. Paylaşımlarınız ayrıca beni montaj konusunda bilgilendirdi. Umarım eğlenceli montaj işini başarabilirim.

Kasa fanları çok hızlı dönmüyor 1900rpm de. Ben yenileyeceğim. Ne takayım sizce ?

Ben Z3 Plus'a H81M-C Anakart , 4 GB RAM Corsair Vengenace , Ekran Kartı GTX 750 Ti , İşlemci İ3 4160 , HDD Seagate 1 tb , Zalman 500w LE serisi bu kasaya takılabilir mi ?

Birde arkadaşlar bendede bu kasadan var işlemci soğutucu olarak cooler master hyper 212 evo veya CM tpc takabilirmiyiz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…