Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Aynı kasayı dün ben aldım. Çok güzel ve dayanıklı bir kasa. Soğutması da güzel. Gayet güzel. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. ^^

Aynı kasayı dün ben aldım. Çok güzel ve dayanıklı bir kasa. Soğutması da güzel. Gayet güzel. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. ^^
Sizede hayirli olsun. Bir sorum olacaktı, kasadan gelen şu aynı olan iki soketi nereye taktınız?

Dosya Ekleri

• 20150801_220415-1.jpg
    161,9 KB · Görüntüleme: 658
Kasa güzel ancak soldaki plastik cam çok hassas. Bugün pamukla sileyim derken tırnağım sürtmüş halbuki çokta sert bastırmadığım halde baya bir çizik oluştu. Baya kötü gözüküyor. Belki o kısıp sökülüp gerçek bir cam takılabilir

Kardeşim bu kasanın ön fanındaki ledi kapamak için bir tuş felan var mı yoksa direk kablosunu mu çekmek lazım ?

Kardeşim bu kasanın ön fanındaki ledi kapamak için bir tuş felan var mı yoksa direk kablosunu mu çekmek lazım ?
Hayır dostum öyle bir tuş yok. sadece fan tuşu var. Kablo çekme konusuna gelince de şunu söyleyeyim ilk başta bende ledini beğenmediğim halde aldım ve rahatsız etmediğini gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…