Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Dark N10 mu bu mu?

Aynen bende merak etmedim değil uygun fiyat kategorisi içerisinde Z3 plus'ın ve R1'in kasa fanlarının ses durumu nasıl acaba ciddi anlamda merak ediyorum. Keza Dark N10 içinde kafamda sorular yok değil fan sesi ile ilgili.

Z3 kullanan birine sormak istedim

Bence kesinlikle doğru yaptın her şeye konu açılmaz ayrıca bu arkadaş böyle soruları almak için yapıyor bu incelemeleri İncelemenin manası budur insanlara yardımcı olmaktır soru sormadan olmaz oda

Hayırlı olsun. Aynı kasayı bende kullanıyorum ama bence tek sıkıntısı kablo yönetiminin fazla iyi olmaması.

İnceleme için teşekkür ederim. Kasayı almayı planlıyorum Fanların normal derecede ses yaptığını ve hyper 212 evo'nun sığdığını öğrendiğim iyi oldu. Bakalım bi ara gidip kendi gözlerimle görüp alırım. Bu arada benim kasayı da Vatanbilgisayara götürsem parçaları takarlar mı yeni kasanın içerisine?

Çok eski konu ama ben yine de sormak istedim fanlar konusunda kafam karıştı şimdi fan kontrolcü ye kaç adet fan takılıyor ya da fan kontrolcü çalışmıyor diyelim ben ana kartıma hangilerini takabilirim ? Hepsi takılıyor mu ?

Yani şöyle söyleyeyim hangi fanlar molex hangileri normal ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…