Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Kasanın üst kapağı nasıl açılıyor ?
Bir de ön kapak nasıl açılıyor?

Kasayı 4 aydır kullanıyorum, giriş ve orta seviye sistem toplayan arkadaşlara tavsiye ederim memnunum.

Kardeşim ben de almayı düşünüyorum.Tavsiye eder misin ?

Ölçüleri ile ilgili bir foto atarmısın yanı yanına metre koy yüksekliğini eni vb. Şeyleri önemlidir birde ben alıcamda onun için.

Arkadaşlar hala düşünüyorsanız kasa her ekran kartına yetecek kadar büyük. Hiçbir sorun yaşamazsınız. Ancak ben daha yeni modellere yönelmenizi öneririm. İlla alacaksanız PSU'lu modeli almayın. Boş alıp harici PSU alın. İçinde ZM-600 LE PSU barındırıyor. LE serisi PSU'lar pasif PFC. Özellikle SSD'lerinizde sorun yaşamanız olası.

Ben ekran kartı için sormadım masamın üzerine koymak istiyorum ama boyutlarını bilmem lazım yoksa masayı değiştircemde onun için

Merhaba. Zalman Z3 plus kullanmaktayım üst tarafdaki fanların üstünde bulunan siyah plakayı nasıl çıkarabiliriz acaba?

Merhaba. Zalman Z3 plus kullanmaktayım üst tarafdaki fanların üstünde bulunan siyah plakayı nasıl çıkarabiliriz acaba?

Düz uclu tornavida yardımıyla kenarlarda tırnakları zorlarsan yavas yavas cıkar. Ama çok cıkmaz. Nedeni yukardaki USB kablolarını anakarta bagladıgın icin tamamen kapak cıkarıp kenara koyamıyorsun.

Düz uclu tornavida yardımıyla kenarlarda tırnakları zorlarsan yavas yavas cıkar. Ama çok cıkmaz. Nedeni yukardaki USB kablolarını anakarta bagladıgın icin tamamen kapak cıkarıp kenara koyamıyorsun.
O kabloların bağlantısını kesersem çıkar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…