Zalman Z3 Plus Kasa İncelemesi

Fanların gürültü seviyesini deneyimlediniz mi?
Bileşenler yük altındayken daha fazla soğutmak için hızlı dönüyorlar ama çok bariz bir ses yok yani her kasada olabilecek şekilde ama fan kontrol düğmesinden kısınca sessiz oluyorlar. Zaten fanlar değiştirilebilir olduğu için memnun kalmayan değiştirir.

Çok güzel inceleme yapmışsın. Bende bu kasayı almayı düşünüyorum.

Pişman olmazsın. Teşekkürler.

Yalnız bişey soracaktım. Ön taraftaki ledli fan çok ışık yayıyor mu ? Zira akşamları odamın heryerinde mavi ışıklar görmek istemiyorum. Bu yüzden ledli fanları hiç sevmiyorum.

4 tane fanı vardı sanırım. Zaten devri düşürmek sirkülasyonu çok fazla etkilemeyecektir. Sanırım bu yılın kasası bu olacak. İnceleme için teşekkürler.

Yalnız bişey soracaktım. Ön taraftaki ledli fan çok ışık yayıyor mu ? Zira akşamları odamın heryerinde mavi ışıklar görmek istemiyorum. Bu yüzden ledli fanları hiç sevmiyorum.
Geceleri ışık yayılıyor karanlıkta ama istersen ledini patlatırsın ışık gelmez.

4 tane fanı vardı sanırım. Zaten devri düşürmek sirkülasyonu çok fazla etkilemeyecektir. Sanırım bu yılın kasası bu olacak. İnceleme için teşekkürler.
Ben teşekkür ederim.

Hayırlı olsun.
Teşekkürler.

Birde ben sorayım yandaki plexi üzerinde fan yuvası var mı acaba?
Plexi neresi oluyor?

Son düzenleme:
Plexi, kasanın yan tarafındaki şeffaf maddedir.

Kasa çok dar görünüyor. Malzeme kalitesi nasıl acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…