Zalman Z3 Plus Kasa Kablolaması

• Konuyu başlatan CanFakedead
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 16.882
Merhaba arkadaşlar ben CanFakedead. Geçtiğimiz ay Z3 Plus satın aldım oldukça güzel ve F/P ürünü bir kasa. İlk aldığımda montajlarken de kablo düzenlemesi yapmıştım fakat biraz özensizdi. Bugün oturdum başına düzgün bi şekilde kablolama yaptım. Z3 Plus'ın kablolamasını merak edenlere göstermiş olurum hem. İsterseniz sizde kasanızın kablolamasını burada paylaşıp insanların o kasa hakkındaki görüşlerini etkileyebilirsiniz.

20150122_141855.jpg

Hayirli olsun kardesim guzel kasaya benziyor. O isi derecesi anakartin derecesimi ? Bu arada kac TL' ye aldin ben Z3 Plus 137 TL ye aldim.

Bilseydim bu kasayi alirdim pisman oldum simdi baktim vatandan az once cidden guzel kasa hayirli olsun gule gule kullan. Benim kasada daha yeni sayilir fazla olmadi alali.

@Silinen üye o üstteki fanların kablolarını önden gelen kablolara ve güç kaynağı kablolarına, hangisi uyuyor ise takın. Ben de başta takamadım, sonra baktım uyuyorlar taktım ve işe yaradı.

Hmm anladım kardeşim sen sanırım şu kabloları diyorsun. Eğer resimde ki kabloları diyorsan ben onları dediğin şekilde bağladım ve şu anda üsteki fanlar çalışıyor. Fakat fan kontrolcüsüne high ve low da hiç bir değişiklik yok. Sende var mı ?

(Üstteki iki fanın fan kontrolcüsüne bağlanacağı kablolar)
BXZ7ETS.jpg

@Silinen üye kasayı herkeze tavsiye ediyorum benim sistem cpu intelG 3258 var o.c ile şu an 4.5GHZ çalıştırıyorum stabil hiçbir sıkıntım yok çok şükür :) tabiki cpu soğutucuyu atlamayalım Eki Görüntüle 46368 Eki Görüntüle 46369

Evet cidden on numara bir kasa artık Zalman Z3 Plus aldım. Yapacak bişey yok bu kasada beni baya götürür. Isı değerlerin çok iyi gerçekten, tekrardan güle güle kullan :) Bu arada benim kullandığım soğutucu modeli ise Cooler Master Hyper TX3 Evo

Benim ısı değerleride bunlar ;

AIDA64.jpg

Bugün aldığım kasama kablo yönetimi yaparken pek zorlanmadım ve arka kapak rahatlıkla takılabiliyor.
20150128_205551.jpg

Sende mi Z3 Plus aldın ?

@Silinen üye başka bir kablo daha vardı diye hatırlıyorum. Yarın kasayı temizlemeyi düşünüyordum zaten, fotoğraf atarım o zaman.

O senin dediğin kabloyu tahmin edebiliyorum. Molex kablosu gibi mi sen en iyisi yarın nasıl bağladığın resmini atarsan iyi olur.

Evet bende beyaz versiyonunu aldım ve beklentimin çok daha üzerinde bir kasayla karşılaştım. Ön paneldeki mavi LED'li fanın altına elimdeki kırmızı LED'li fanı taktım ve müthiş bir görsellik ortaya çıktı.

İyi yapmışsın bu kasadan alarak bende kırmızı led almayı düşünüyorum. Mavinin altına nasıl gidiyor ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı