SuppleWaif7
Hectopat
Bana göre zamanda geçmişe gitmek mümkün değil ancak geleceğe gitmek mümkün diye düşünüyorum.
Mümkün olmadığını söylüyorsunuz.Dostum bana zamanda yolculuk yapılmış bir kanıt göster bende senin istediğini sunayım.
Verdiğin örneğin konuyla bir alakası bile yok. Dediğin lafa bakar mısın "Teknoloji yetmiyordu belki yeni terimler benzeri şeyler gelecek" burada bile "belki" diyorsunuz. Acaba siz bile şüphe duyarken nasıl insanları inandıracaksınız ? Açıklarsanız herkes bilgilenmiş olur ve gelecekte göreceğimiz bir kanıt gösterin bizde şaşıralım birazcık. Teşekkürler.
Ayrıca; Kesin bir cevap veriyorsunuz, neye dayanarak?Gerçek olabileceğini siz kanıtlar mısınız ?
Sunucu da geçmişe geri gidip soruyu değiştirirdiÖyle bir teknoloji hayatı bozar adam kim milyoner olmak isterde soruyu yanlış bildi diyelim 1m lik soruyu kaçırdı geçmişe gider zengin olur
O zaman ki teknolojiye sahip insanlık bizim şu an tahmin edebileceğimizin ötesinde olacağı için Dünya Savaşları gibi bir şey pek olmaz.Zaten böyle bir teknoloji olsa bile 3. Dünya savaşının çıkma sebebi olurdu.
Bence tam tersi mümkün. Görecelik kanuna göre ışık hızına ne kadar yaklaşırsak bir nevi zamanda da o kadar ileri gitmez miyiz? Sadece bir makinaya binip tarih ayarlayıp o zamana ışınlanmak gibi bir şey olamaz. Zamanda geri gitmek de bir çok paradoks yaratıyor ben gerçek olabileceğini düşünmüyorum.Geleceğe gitmek imkansız ama aynısını geçmiş için belki olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.