Zamanda yolculuk mümkün mü?

Dostum bana zamanda yolculuk yapılmış bir kanıt göster bende senin istediğini sunayım.
Verdiğin örneğin konuyla bir alakası bile yok. Dediğin lafa bakar mısın "Teknoloji yetmiyordu belki yeni terimler benzeri şeyler gelecek" burada bile "belki" diyorsunuz. Acaba siz bile şüphe duyarken nasıl insanları inandıracaksınız ? Açıklarsanız herkes bilgilenmiş olur ve gelecekte göreceğimiz bir kanıt gösterin bizde şaşıralım birazcık. Teşekkürler.
Mümkün olmadığını söylüyorsunuz.
Peki kanıtlayın bunu, Fizik kullanın ve kanıtlayın. Kanıtlayamazsınız, kesinlikle kanıtlayamazsınız.

Ben size olacak demiyorum zaten, olabilir diyorum. Benim lafım size, siz olmayacak diyorsunuz.
Peki neye dayanarak söylüyorsunuz bunu?

Lütfen aşağı "Zamanda yolculuğun olacağını kanıtlayın" yazmayın çünkü bunu ilk siz yazdınız ve ben bunun olacağını söylemedim.

Gerçek olabileceğini siz kanıtlar mısınız ?
Ayrıca; Kesin bir cevap veriyorsunuz, neye dayanarak?

Son düzenleme:
Olasılıklar ile konuşuyorsak evet diyorum lakin günümüz teknolojisi ile mümkün değildir.
Zaten böyle bir teknoloji olsa bile 3. Dünya savaşının çıkma sebebi olurdu.

Bu teknolojik gelişmenin bulunması için gerekli koşullardan biri tüm milletlerin tek ülke altında toplanması olur.

Zaman makinesi ile ilgili olan Steins Gate serisini izleyebilirsiniz. :)

İmkansız değil, olabilir.
Zamanı 4. Boyut olarak ele alıyorum, eğer teknoloji hızlı bir gelişme gösterirse, boyutlar arası yolculuğu sağlayabilirsek bir şekilde, zamanda yolculuk da mümkün olacaktır.
Zaten böyle bir teknoloji olsa bile 3. Dünya savaşının çıkma sebebi olurdu.
O zaman ki teknolojiye sahip insanlık bizim şu an tahmin edebileceğimizin ötesinde olacağı için Dünya Savaşları gibi bir şey pek olmaz.
Belki bundan 100-200 yıl sonra Irk diye bir şey kalmayacak, nereden biliyorsun?

Geleceğe gitmek imkansız ama aynısını geçmiş için belki olabilir.
Bence tam tersi mümkün. Görecelik kanuna göre ışık hızına ne kadar yaklaşırsak bir nevi zamanda da o kadar ileri gitmez miyiz? Sadece bir makinaya binip tarih ayarlayıp o zamana ışınlanmak gibi bir şey olamaz. Zamanda geri gitmek de bir çok paradoks yaratıyor ben gerçek olabileceğini düşünmüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı