Zorla askere alınmak istemiyorum, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doların 8 TL olduğu bir ülkede para biriktirmeye çalışıyorum imkanım olsa 1 dakika durmam zaten.

Ailene, çevrendeki insanlara gerçekten yazık. Kimseyi zorla tutan yok. Sen vatandaşlık işlerini hallet uçak biletini ben alacağım, söz. İleride çocuklarımın seninle aynı toplumda büyümesini istemiyorum.
 
Özgür ruhlu bir bireyim. Kimseden 6 ay boyunca Emir alıp, özgürlüğümden alıkonulup karın tokluğuna çalışmak istemiyorum. Türk ya da Müslüman değilim siz sormadan söyleyeyim. Askere gitmeden de iş bulabileceğimi sanmıyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Vatandaşlık görevin eğer Türksen yapacaksın. Ama Türk değilsen orasını bilemem. Ne demek yapmam? Bu vatandaşlık görevi asıl oraya gidince erkek olacaksın, adam olacaksın, bütün komutanlar boş yere kızmaz sana. Eğer Türksen yapacaksın!
 
Nüfusla ne alakası var bunun ? ABD 'de de zorunlu askerlik yok 300 milyon kişi adam değil mi ? Her neyse sana daha cevap yazmayacağım zaten yazsam da anlayacağın yok.
Tamam, ABD'de yok. Ama şuan Türkiye'desin ve zorunlu bir görevin var. Askere tıpış tıpış gideceksin.

Gitmek istemiyorum desen de seve seve alacaklar seni askere. Biraz cesur ol.
 
İsrail'de kadınlar askerde ön saflarda bulunamaz ve bu yasaktır. Daha az güç gerektiren işlerde kullanılırlar. 18 yaşını dolduran tüm İsrailli bireyler askere çağrılır. Kadınlara 2 erkeklere 3 sene zorunludur. Eğer kadın evliyse, hamileyse veya erkekler ve kadınlar İsrailli Araplar ise zorunlulukları yoktur. İsrail aşırı saldırgan bir ülke. Savaşı seviyorlar bu yüzden asker ihtiyaçları çok fazla.

Ayrıca İzlanda Avrupa'da ve etraflarında terör tehdidi yok. Coğrafya kaderdir. Askerde de kimseye takılmazsan sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
 
ban yiyeceksem de yiyeyim ya... Ne kadar toksik kafalı, anlama özürlü bir insansın. Ailene, çevrende ki insanlara gerçekten yazık. Kimseyi zorla tutan yok. Sen vatandaşlık işlerini hallet uçak biletini ben alacağım, söz. İleride çocuklarımın seninle aynı toplumda büyümesini istemiyorum.
Hocam bana da alsanız olur mu?😟
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı