Netgsm alım süreci nasıl işledi?

Son zamanlarda aşırı popüler olan bir firma netgsm yaklaşık 4 iş gününde kapımda oldu. İlk önce numara ve paket seçiyoruz sonra e-Devlet'ten onaylıyoruz. Bu adımları web sitesi zaten vermiş o yüzden geçiyorum. 580 TL'lik bir ödeme yapıyoruz 400 TL vergi 180 TL SIM kart ücreti vs. ödemeden sonra sık sık kontrol edin, 2 gün bir şey yoksa canlı desteğe yazın, canlı destek 7/24 açık. Ürün geldi taktım, API ayarlamasını manuel yapıyoruz talimatlar yazıyor, sonra etkinleştirmek için canlı desteğe veya müşteri hizmetlerine bağlantı kuruyoruz ve etkinleştiriyoruz. Yaklaşık 7 dakika ve sonra hattımızı Turkcell baz istasyonlarıyla kullanmaya başlıyoruz. (Turkcell bazistasyonları örneğin: BİMCELL gibi değil BİMCELL'de tüm altyapı Türk Telekom'a ait fakat netgsmde sadece baz istasyonları Turkcell ait, çünkü netgsm girdiği ihalede baz istasyonu kurma hakkına sahip olamadı) hız gayet ideal. Şu anlık bu kadar eklemler yapacağım. 15 TL telsiz ücreti + ilk yıl 15 TL telsiz ruhsatname ücreti yaklaşık 30 TL civarı. Sorularınız ve yorumlarınızı bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bankalarla işiniz varsa ki hemen hemen herkesin oluyor. SMS sorunu çözülmeden geçmek mantıklı değil. Fiyatları diğer operatörlerin yarısından bile ucuz evet ama banka SMS sorununun çözülmesi lazım.
 
Hocam yeni SIM kart alırsanız 180TL SIM ücreti numara taşırsanız 88TL SIM ücreti diğer operatörlerde bu 750 800TL.

Şu an için 3 banka altyapıları yapılmış diğerleri devam ediyor.

3 banka dışında hiçbir bankadan şimdilik SMS alınamıyor. Diğer her yerden SMS alabilirsiniz.

Sıfırdan hat alırsanız 180TL + vergi, mevcut numarayı taşıma ise 88TL SIM kartı.

Turkcell'den TT'ye geçince 88 TL var mı?
Yoksa netgsm alayım.
 
Ücret talep ettiler mi
Ücreti ödemeden devam ettirmedi sistem, ödedim bekliyorum kargoya vereceklerdi en son.
cos.PNG
 
400 TL vergi mi? Bir de her ay üstüne telsiz kullanım ücreti ve de vergisi.... Vay be! Altı üstü bi sevdiceğimizi arayacağız.
 
Son düzenleme:
400 TL vergi 180 TL SIM kart ücreti mi? 😳web sitesinde ve sorduğumda bana gönderdikleri cevapta 88 TL yazıyordu SIM kart ücreti? Ayrıca diğer op. Ler nu. Tasimada SIM kart ücreti almıyorlar. Büyük sıkıntı.

Hepsi an az 400 TL almak zorunda yasal şartlar bu yönde.

Bütün bankalardan SMS alabiliyor musunuz?

Hayır entargasyonları devam ediyormuş.
 
Banka entegrasyonu olmaması tercih edilmemesinde en büyük etken. Bu hattı sadece çocuklarınız ve banka ile işi daha başlamamış gençler için ideal. Normal bir yetişkin anca ikinci bir hat için ( değişik durumlar ) alır. Bütün banka entegrasyonu tamamlanınca tekrar uygun fiyatta olursa numara taşıma yapılabilir aksi yönde tercih edilmez.
 

Geri
Yukarı