Amazon'un eski kalitesi kalmadı

Hiç kimsenin yapmadığı 30 gün iade ve değişim garantisi sunuyor zaten. Hasarlı geldiyse neden iade veya değişim talep etmiyorsunuz?

30 gün iade garantisi. Prime. Hızlı teslimat. Kullanışlı olması. Müşteri odaklı politikaları. Satıcı Amazon ise ürünleri fiyat açısından çok iyi.
Konuyu okuduğunuza emin misiniz? Nerede değişim hizmeti? Nerede düzgün bir iade hizmeti? Nerede müşteri odaklı politika? Nerede hızlı teslimat? Bugün teslimat olarak alınan ürün yarın geliyor bir kere :D Hepsiburada vb. daha hızlı zaten.
 
Amazon'luk durum yok klasik Türk müşteri hizmetleri, daha geçen yurt dışı mouse aldım iade ettim mouse bende kaldı parayı verdiler falan. Bunda dikkatimi çeken şey bağlanan erkek iade olmayacağını söyledi bağlanan diğer kadın ise direkt olayı çözdü.
 
Konumunuza bakan kargo&kurye firmasının şubesine bağlı bir durum. Evinize Amazon personeli mi getiriyor kargoyu?
Bir dediğin bir dediğini tutmuyor. Az önce hızlı diyordun şu an değişiyor diyorsun :)
 
Hızlı olan Amazon. Kargo veya kurye firmaları değil. Siz Amazon'u hedef almışsınız. Amazon X firmasıyla kargoyu yollattırıyorsa ve Türkiyede adam gibi işini yapan teslimat şirketi yoksa bunu Amazon'a yükleyemezsiniz.
Amazon hızlı kargoya veriyor falan diye mi hızlı diyorsunuz yani? Doğru mu anladım? :D Peki hocam kesinlikle sen haklısın, Amazon en iyisi.
 

Geri
Yukarı