Gamepower'a yapılan ön yargı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Liberte Sergen dostum şöyle düşün bu ürünün biri 300TL de 300TL'ye Cooler Master marka ve kalitesiz olmayan kaliteli bir kulaklık var hangisini alırdın? Arabadan düşün şu paraya Tofaş var ve aynı paraya doblo var hangisini alırdın?
 
Ekipmanlarda; Logitech servisi ve yazılımı bile Gamepower tercih etmemek için yeterli bir sebep. Bir şey için o kadar para verdikten sonra saçma saçma şeylerle uğraşılmamalı. Ürün kalitesiz olduğu zaman, servisi daha da ön plana çıkıyor.

Diğer ürettikleri şeylerin yanından bile geçmemek gerekli.
 
İnanılmaz bir forum burası Patriot önerdiler deli gibi 2 kere SSD aldım 2 side düşük okuma hızlı çıktı Gamepower alma dediler kulaklık ve mouse aldım 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum herhalde herkesin kendileri gibi çok parası olduklarını düşünüyorlar.

Bu forumda senden daha çok yokluk çekeni gördüm.
 
Arkadaşım ogre RGB almıştı 4 ay sonra tuşlar basılmasına rağmen geç işliyordu internette de bu sorunu yaşayanlar var.
 
Sen yaşadın diye başkasının da yaşayacağı anlamına da gelmiyor ama. :)
Evet zaten biz de biliyoruz ama sorun yaşayan sayısı çok fazla. Her gün konu açılıyor neredeyse. O kadar fazla.
İnanılmaz bir forum burası Patriot önerdiler deli gibi 2 kere SSD aldım 2 side düşük okuma hızlı çıktı
Hangi program ile test yaptınız? Firmware güncellemesi? ATTO ile test yaptınız mı? Bunları yapmanız lazımdı. Hepsini yapmanıza rağmen böyle bir sorun varsa şanssızsın sorunlu ürün gelmiş vs vs.
Gamepower alma dediler kulaklık ve mouse aldım 1 yıldır sıkıntısız kullanıyorum herhalde herkesin kendileri gibi çok parası olduklarını düşünüyorlar.
Çok para ile alakası ne? Herkes o bütçeye göre daha iyi ekipman öneriyor. Bu arada sorun yaşamadıysanız baya şanslı bir kesimdensiniz. Ancak 1,5 yıl sonra bile sorun yaşayan var burada. Umarım yaşamazsınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı