Gamepower'a yapılan ön yargı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yeni bir ben aldım sorunsuz çıktı vakası daha. Hocam siz aldınız diye ürün mükemmel olacak değil ya. Çoğunluk memnun değil.
 
Ben de ne zaman gizli silahımı çıkartmam gerek diyordum.
gamepower-medusa-mikrofon-kopuyor-1.jpg
gamepower-medusa-mikrofon-kopuyor-2_350x350.jpg

Eğer hala ön yargınız varsa olmasın. GP pişmanlıktır.
 
Zamanında Medusa kullandım. Sonradan Cloud 2'ye geçtim. Şu anda da Alpha S kullanıyorum kulaklık olarak. Açıkcası Cloud 2 ve Medusa arasında abartılı bir fark yoktu. Tamam sesi daha iyi veriyor ve daha rahat, ama düşündüğümde Medusa da gayet iyi.
Ama Alpha S ve Cloud 2 arasında ciddi bir fark olduğunu düşünüyorum.
 
Bende çoğu kullanıcının ön yargılı olduğunu düşünüyordum ama farkina vardim. haklılar, şikayet-sikinti çıkarma olasılıkları çok fazla .Gamepower rampage snopy gibi markalar (ki marka demek nekadar doğruysa... İthalatçı firma demek daha mantıklı bence) ürünleri Çin'de uretilip üzerine marka model adı yazılıp basılıyor. İnternetde direksiyon seti bakarken aynı model iki direksiyon gördüm tek farkı birinde rampage diğerinde snopy logosu olmasıydı.
Haftalarca ekipman araştırdım rampage ve gamepower urunleri dikkatimi çekti bu markaların diğer markalardan çok daha fazla şikayet aldığını fark ettim tümünde sıkıntı çıkmıyor ama kesinlikle diğer markalar kadar kaliteli değiller (Logitech,msi,steelseries...)
 
Birisi sistemini yazmayınca kahin miyiz biz bileceğiz diyorlar ama gamepower kullanmadan kahinlik yeteneklerini konuşturuyorlar. O marka çöp psu patlıyor diye. Kullandın mı diye sorunca da öyle diyorlar der.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı