Şimdi 300TL'ye luna mı alalım? E900 Pro, ch 321, skiller sgH30 mu?
2 arkadaş aynı Mouse'yi aldık sorun yaşamadık bu bir tesadüf müdür? Gamepower çok da iyi bir marka değil tamam ama Rampage çöpünden iyidir be hocam Rampage'nin drop Plus'u iyi diğerleri çok da iyi değildir 400 TL fiyatının altı için söylüyorum.
Evet tesadüf.2 arkadaş aynı Mouse'yi aldık sorun yaşamadık bu bir tesadüf müdür?
İkisi de güzel değil.Rampage çöpünden iyidir be hocam
Daha güzel ekipmanlar var. Gamepower ile Rampage alınacak markalar değil. Bir de turboX.400 TL fiyatının altı için söylüyorum.
Gamepower alınmaz.Benim klavyem mousem Gamepower o yüzden luna alayım mı? diye sormuştum bin pişman etmişlerdi mesela yazılım uyumu olsun diye alacaktım ama.
Bende çoğu kullanıcının ön yargılı olduğunu düşünüyordum ama farkina vardim. haklılar, şikayet-sikinti çıkarma olasılıkları çok fazla .Gamepower rampage snopy gibi markalar (ki marka demek nekadar doğruysa... İthalatçı firma demek daha mantıklı bence) ürünleri Çin'de uretilip üzerine marka model adı yazılıp basılıyor. İnternetde direksiyon seti bakarken aynı model iki direksiyon gördüm tek farkı birinde rampage diğerinde snopy logosu olmasıydı.Gamepower kullanmış biri olarak çok ön yargı olduğunu düşünüyorum. Hadi bunu konuşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.