Onları çözdüyseniz çok faydası olacaktır. Sonuçta sınavı MEB hazırlıyor. Bana çok faydası dokunmuştu. Sınav örnek sorulardan saha kolaydı geçen sene, “bence”.Evet hocam MEB'in kendi sayfasında var bütün ayların.
Onları çözdüyseniz çok faydası olacaktır. Sonuçta sınavı MEB hazırlıyor. Bana çok faydası dokunmuştu. Sınav örnek sorulardan saha kolaydı geçen sene, “bence”.Evet hocam MEB'in kendi sayfasında var bütün ayların.
Hocam siz haklısınız bu konuda. Kuzenim girdi geçen sene. Denemelerden hep full çekerdi. 500 puan bekliyordu. 440 gibi bir şey aldı. Yani demek istediğim LGS süprizlerle dolu.Ben LGS'den çıkmış biri olarak söyliyorum denemelerle LGS hiç ama hiç paralel gitmiyor. LGS'den fulde çekebilirsiniz yere de çakılabilirsiniz. Size tavsiyem fenden 19 net yapmam lazımdı 15 net yaptım demeyin hangi dersten daha iyi olduğunuz LGS'ye girince çok değişiyor. Mesela ben matematikte hep 4 net yapardım LGS de 15 net yaptım türkçede hep ful çekerdim 16 net yaptim fendede hep 7-8 yanlış çıkardı Full yaptım denemeler cidden paralel gitmiyor birçok arkadaşımda denemelerin tam zıttını yaptı.
Netlerim genel olarak seninle nerdeyse aynı umarım başarılı olabiliriz.Merhaba arkadaşlar, biliyorsunuz ki LGS'ye tam 7 gün kaldı. Bu konuyu LGS'den önce açıp bittiğinde tekrar gelip deneyimimi sonuçlarımı söylemek istediklerimi yazacağım. Aşağıya şu an yaptığım ortalama sonuçları bıraktım.
Matematik: 16-18 Net
Fen: 19-20 Net
Türkçe: 18-20 net
Din: 9-10 net
İnkilap: 9-10 net
İngilizce: 10 net
Ortalama puan: 450-470
Hedeflerim: Mustafa Saffet Fen lisesi
Nitelikli Anadolu liseleri
Umarım hedeflerim gerçekleşir, emeğimin karşılığını alırım. Tavsiyeleriniz, sormak istediğiniz bir şey olursa mümkün olduğunca cevaplamaya çalışacağım.
Kalın sağlıcakla...
Neden alınmasın hocam? Her sene alıp bu sene almazlarsa intihardan başka şansım da kalmıyor. Tek şansım OBP. Ben boşuna mı tüm senelerde sınavlarıma çalıştım? 99.2574 az bir ortalama değil.
Hocam onlara göre hazırlananların halini görüyoruz. Hiçbir yıl onlara benzer çıkmadı. Sorular tarz olarak değil mantık olarak ezberlenmeli.Onları çözdüyseniz çok faydası olacaktır. Sonuçta sınavı MEB hazırlıyor. Bana çok faydası dokunmuştu. Sınav örnek sorulardan saha kolaydı geçen sene, “bence”.
Ben örnek sorulara çok önem verdim, sonuçtan memnunum. LGS zaten “mantık” odaklı bir sınav. Matematik sorularının %70’i mantık, %30’ı matematik.Hocam onlara göre hazırlananların halini görüyoruz. Hiçbir yıl onlara benzer çıkmadı. Sorular tarz olarak değil mantık olarak ezberlenmeli.
Hocam bilmiyorum ama girenlerin çoğu çıkınca örnek sorulara benzemiyordu hiç falan diye çıkıyorlar.Ben örnek sorulara çok önem verdim, sonuçtan memnunum. LGS zaten “mantık” odaklı bir sınav. Matematik sorularının %70’i mantık, %30’ı matematik.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.