Tanrı var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse kimsenin inancını değiştiremez. Ancak inançlı bireyin görevidir inancının esasını söylemesi. Bu bağlamda diyeceğimi bu konu için dedim sanırım. ☝🏼

Kelemim yine birilerine battı. Canları sağ olsun ben suçlu olayım. 🤝🏼

Hayırlı geceler efendim. Bu dünya geçici gönül kırmaya gerek yok. 🌹

Saygılarımla. 🙏🏼

Merak etmeyin kimsenin batmadı, kendi kendinize triplere de girmeyin derim :).
 
Ya amaç güç değil ki amaç yönetebilmek. Sana bir örnek verdim. İnsanlara şunu yapmayın. Demesi mi daha etkili? Yoksa Allah bunu yapanları cehenneme koyacak. Demesi mi daha etkili?

Sakın şunları yapmayın, putlar kızar dese de olurdu ki? Adamlar zaten puta tapıyor.
 
@R.B.D kaçırdığın nokta burası felsefe kategorisi. Senin dininle bu konunun alakası yok. İnancın sen de kalsın. Burada senin inancının doğru olup olmadığını tartışmıyoruz. Felsefe ne demek ne zaman öğreneceksiniz acaba?
Millet burada birbirine diss atıyor, bir o mu suçlu:) İçinde tanrı geçen bir konunun dine bağlanmayacağını düşünmek de tuhaf zaten, savaş alanına döndü konu resmen.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı