Zafer Partisi sizce iyi bir parti mi?

Zafer Partisi iyi bir parti mi?

  • Evet, iyi bir parti.

    Oy: 99 46,9%
  • Hayır, foşik kötü bir parti.

    Oy: 37 17,5%
  • Emin değilim/Tarafsızım

    Oy: 75 35,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    211
  • Anket şu tarihte sona erecek: .
Ama bir anda ne oldu da seçime 5 kala körüklendi onu anlamıyorum.
Burasını ben de anlamadım. Durup dururken İYİ Parti il başkanı ile ters düşüp istifa etti. Hatta bazıları, Özdağ'nın CHP ile büyükşehirlerde ittifak yapılmaması gerektiğini savunduğu söyleniyor. Yani iyi ki Akşener zamanında dinlememiş diyebiliriz yoksa asla İstanbul, Ankara vs. kazanılmazdı.
 
Ümit başkanım sözünü şimdiden tutuyor, Suriyeli çocuğu, Suriye'ye geri götürüyor. :D
20220509_005159.png
 
Ciddi anlamda "neredeydi ya şimdiye kadar" diye soruyor insan. Köken de MHP... Aşırı milliyetçilerdeki mağara adamı kafasıdır, herhangi bir şeyin aşırıcılığı da ayni şekilde. Bir ideolojiye bu kadar bağlanılmaz. Bahçeli'ye tek laf edemedin, ayrı konu. Uzaktan bakınca kadın k*çı çeken mültecileri bahane edip milleti galeyana getirerek oy toplama pesinde gibi görünüyorsun. Abi zaten üflesen gidecekler, gitmeleri gerekiyor ki sen niye her yere kol atıyorsun? Herhangi bir argümana başvurmadan sadece mültecileri göndereceğiz deseydin daha samimi olurdun ya, yeterdi de. Yok Kürdistan kurulacak, iç karışıklık çıkacak falan sıvama be dedem. Olacağı varsa da yapmacık geliyor. Bu taktikleri güzel yer gerçi Türk milleti. İkinci AKP olmasa bari.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Niye herkes parti kuruyor bir anlasam.
Neden kurmasın? Demokrasi budur.
Zafer partisi asla ülkeyi yönetemeyecek, bunu hepimiz önce bir kabullenelim.
Herkes "Mansur aday olursa oy veririz" demiyorlar mıydı? Olacak ve vermeyecekseniz orasını bilemem fakat o adam Zafer Partisi'nden aday olacak. 60 yaşındaki profesör, adamla önceden anlaşmadan ismini öne sürmez. Eskiden arkadaşlardı zaten.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar. Ümit Özdağ düne kadar HDP ile işbirliği yapan İP'deydi. Kurduğu yeni partide taban bulmaya çalışıyor işte. O kadar sığınmacı derdine düşmüştü de o kadar milliyetçiydi de şimdi mi aklına geldi?
 
Dedeme iktidara gelmenin sırrını söylüyorum yayalım.

1)6'lı masadan mickey mouse ve Atatürk düşmanlarını çıkar.
2)İttifaka zafer partisini dahil et.
3)Mahsur yavaşı aday çıkart.
Sorunda muhalefet lideri partinin iktidara gelmek istememesi. Bunlar yarım akıllı değil neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar ama amaçları seçimi kazanıp halka hizmet etmek değil. İmamoğlu son 1 ayda neydi öyle anlamadım sanki kasıtlı olarak oy kaybetmeye çalışıyorlar başka bir izahı yok. Fenerbahçe camiasına yaptığı saygısızlıklar, kendi memleketi Trabzona İBB yardım paketleri yollaması, daha bir çok şey yazılır... Yani akıl alır gibi değil cumhurbaşkanlığı seçimi olsa malum adamın karşısına patates koyup aday çıkartsan milyonlarca insan patatese oy atar. Böyle bir ortamda koskoca lider muhalefet partisi hala iktidar olamıyor ben bu partiyi sorgularım ve oy atmam şahsen.
Arkadaşlar. Ümit Özdağ düne kadar HDP ile işbirliği yapan İP'deydi. Kurduğu yeni partide taban bulmaya çalışıyor işte. O kadar sığınmacı derdine düşmüştü de o kadar milliyetçiydi de şimdi mi aklına geldi?
Hangi partiye oy vereceğiz o zaman ? Siyaset bu her zaman kirlilikler vardır. Ayrıca teröre bulaşmayan parti yok a dan z sine hepsi geçmişte bu haltı yedi.
 
Muharrem İnce'yi tercih ederim Özdağ hoca ilse İnce de hocadır. Bu ülkede mültecileri göndereceğini bağıra bağıra söyleyen iki kişi var o da İnce ile Özdağ ancak Özdağ bir ülkücü ve dolayısıyla güven vermiyor Türk olmayana zorla bozkurt yaptıran herifin yarın evimizin kapısına çarpı işareti bıraktırmayacağının garantisi yok. Özdağı seven faşist değildir sevmeyen de terörist değildir ancak halen sağdan ve sağcılıktan medet uman varsa kendisi bilir ben güvenmiyorum ve dolayısıyla merkez sol diyorum.
 

Geri
Yukarı