Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi buraya Google mapsten canlı olarak SS at da herkesi mort et ya da oturma izni kartını da atabilirsin
Kendimi doxlamaya niyetim yok ayrıca kanıtlamak zorunda da değilim. Senin bana inanıp inanmaman yurr dışında yaşadığım gerçeğine bir etki etmiyor.
 
Eğer çıkarırlarsa kimseye oy vermem.
 
Dolar enflasyonunu geçiyorum genel giderlerin artışı bu hesaba dahil mi? Konu elinize geçen sayısal düzeydeki para değil. Birden fazla kalem için yaptığınız harcamalarla birlikte alım gücünün düşmesi. Ben 2019'da sistem toplamaya başlarken hem bu harcamayı hem genel harcamalarımı hem de birikim yapabilecek düzenimi sağlıyordum. Şimdi böyle bir yaklaşıma sahip olamam.

Yani yanlış Anlamayın Ekonomi iyi falan demedim yanlış anlaşılmasın,

İşsiz gibi merak ettim bir hesaplayayım dedim :D

Bir tarafı savunmuyorum öyle canım sıkıldı

O zamanlar faizler bu kadar yuksek degildi ayrica hayat da bu kadar pahali degildi maasa %40 zam gelirken marketlere %200 zam geliyor. Eskiden Istanbul'da konut acigi vardi simdi multeciler, yabancilar hepsini doldurdu 10.000 liradan asagi yer yok. O zaman benim 7 ay calismam daha erisilebilirdi.
Elbette Haklısınız, Benim ki can sıkıntısı.
 
Kendimi doxlamaya niyetim yok ayrıca kanıtlamak zorunda da değilim. Senin bana inanıp inanmaman yurr dışında yaşadığım gerçeğine bir etki etmiyor.
Zaten IP adresini gorebiliyorlar sen bu foruma baglandigin zaman nereden geldigini yani, Fake gurbetciysen gercekten komik duruma dusmus olacaksin. Ben de yurtdisindayim ama gelipte burada millete "Ben daha rahat tatile gelirim" diyerek yuzsuzluk yapmiyorum oyle de bir hakkim yok.
 
Oy vereceğim kişi direk olarak Kemal Kılıçdaroğlu zaten. Söylediklerini yapmalı ama. Yargılanacak olan kişiler varsa yargılanmalı. Şahsen paralarımı faiziyle geri istiyorum.
 
21 yıldır çektiğimiz yetmedi, halen en olmayacak 2 kişinin arasında bir seçim ortamı meydana getirilmeye çalışılıyor. Ülkenin gençliği 70-80 yaşındaki moruklamışlardan medet umuyorlar.
 
Öyle ya da böyle ülkenin bir geçiş aşamasında olduğunun farkında olmamız gerekiyor öncelikle. Nereye doğru geçiş yapacağımızı da bu seçimde belirleyeceğiz.

Ak Parti'nin despot yönetimine ve bütün kısıtlayıcı yönetimine karşı olarak ses mi çıkaracağız yoksa sessiz kalıp 5 yıl içerisinde olacakların vebalini üzerimizde mi taşıyacağız diye kendimize sormamız gerekiyor. Kılıçdaroğlu aday olur ve yanlış hamleler yaparsa mecliste onu koltuktan indirecek en az 250-300 Cumhur İttifakı Milletvekili olacak, baskı ve dayatma ile erken seçim kararı aldırabilirler. Yani bu Kılıçdaroğlu seçimi kazandı ve yaptıklarını beğenmedik senaryosu. Beğendiğimiz durumda ise ne ala, ülke adına iyi şeyler olur.

Recep Tayyip Erdoğan seçildi ve yaptıklarını beğenmedin, ne yapabilirsin? Ne yapabiliriz, bana bir kişi söyleyebilir mi? Ülkenin en az %50-55'lik kesimi zaten adamın yönetim şeklini beğenmiyor, ne yapabiliyoruz? Bu mesajımdan ayaklanalım, isyan başlatalım diye bir şey algılamayın. Hukuksal olarak ne yapabildiğimizden bahsediyorum, hiçbir şey yapamıyoruz. 2028'e kadar bekleyeceğiz, seçimi kılpayı kazanacak kim kazanırsa kazansın. Bu kazançtan sonra kimse tutup da erken seçim yapmaz hele Recep Tayyip Erdoğan asla yapmaz.

Son 20 yıl içerisinde ülkemizde neler yaşandı, Ak Parti hükümeti nelere sebep oldu açın bakın. Sonra kararınızı verirsiniz.

En kötü seçeneğimizin Recep Tayyip Erdoğan olduğunu düşünüyorum, algılara kapılmamanız gerek. CHP iktidarını olası bir kötü yönetim durumunda direkt indirebiliriz, halk olarak bunu yapabiliriz. Halkın %70 %80'inin ılımlı yaklaşmadığı bir parti zaten bu, rahatça inebilir iktidardan. Diğer yandan AKP iktidarını erken seçime bir Allah'ın kulu zorlayamaz. Gözlerinizi açın.
 
Diğer yandan AKP iktidarını erken seçime bir Allah'ın kulu zorlayamaz. Gözlerinizi açın.
Seçimden sonraki senaryoları konuşuyorsunuz da eğer haber izliyorsanız, erken seçim olsun diyen bir ikdidar ve muhalefet var. Erken seçim olmazsa zaten Erdoğan seçime giremiyor. Kimse anayasanın üzerinde değildir. Şuan erken seçim isteyenler, net şekilde ihanet içindeler.
 
Aynen öyle birisi Atatürk'ü kullanarak ülkeyi soymaya çalışıyor biri Allah'ı kitabı kullanarak soyuyor.

Sonra niye dolar 20 lira şu adamı bir deniyelim bu adam Erdoğan'dan kat kat iyi yönetir Sony bile ülkemizden ayrıldı yavaş yavaş İran oluyoruz tek çare kılıçdaroğlu.

Hayallerde yaşıyorsunuz.

Siz dağda makarna yemeye devam.

Vallahi oto teyip dışı herkese verebilirim ama kılıçdaroğlu zor ya ben zafere vermeyi düşünüyorum.

Pauahaha yüzde 3 oy alırsa iyidir o partiden bir şey beklemeyin.

Kılıçdaroğlu'na oy vermek aslandan kaçarken yılana sarılmaktan farksız. Tek ümidim seçimde aklı selim bir aday görebilmek.

CHP dışında hiçbiri kazanamaz tek çare CHP diğerleri yüzde 5 bile olamaz.
 
Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı