Epic Games Epic Games Neden Sevilmiyor?

Durumum olmasa gider ondan beleş oyunu alacağıma korsan indiririm.

Bu dediğinize katılmıyorum hocam. Her ne kadar kötü bir Launcher'ı falan olsa da korsandan daha güvenli olduğunu hepimiz biliyoruz bence.

Şahsen ben seviyorum. Bir oyun alacağımda da Steam veya Epic Games olması fark etmeksizin paramın yettiği yerden alıyorum. Ama Launcher cidden çok hantal ve kötü. Launcher düzelse çok daha iyi olacak.

@elden lord tam olarak neyi beğenmediniz hocam?
 
Arayüzü çöp ve indirme hızı çok düşük. Fakat yine de hangi oyun daha ucuza geliyorsa o platform tercih edilmeli.

Arayüz konusunda haklısınız. Son cümlede de haklısınız bana göre. İndirme hızı konusunda Launcher'da düşük gösteriyor fakat Görev Yöneticisi'nden baktığımda normal hızı gösteriyor. Yani Launcher 900kb/sn gösteriyor ama normal bitmesi gereken sürede bitiyor indirme. Launcher'da olan bir sorun galiba.
 
Launcher dışında insanlar bir düzene sahip olmak istiyorum. 20 tane platform kullanmadan oyunlarını tek yerden oynamak ama bu imkansız gibi bir şeydir. Bu yüzden GOG Galaxy tarzı App'leri kullanmayı tavsiye ediyorum.

Konuda gördüğüm kadarıyla seven sevmeyen herkes Launcher'ın kötü olduğu konusunda hemfikir gibiyiz.

Aslında sevilmiyor değil de eksik abi.
 
İnsanlar neden Epic Games'i sevmiyor anlamıyorum. Adamlar her hafta düzenli bedavaya oyun veriyorlar. Daha yeni Steam'de 400 TL olan Wither 3'ü Epic'ten 15 TL'ye aldım. Özellikle Türk oyuncular için iyi bir oyun servisi olmasına rağmen insanlar sürekli küçümsüyor. Bunun nedenini bilen yazabilir mi?
hocam şöyle söyleyeyim. launcher tasarımı berbat. gta 5 i beleş almıştım epic den ama. ona rağmen gittim steamden aldım gta 5 i. o derece kötü tasarıma sahip. acil değiştirilmeli yeni özellikler gelirse belki.
 
Bu dediğinize katılmıyorum hocam. Her ne kadar kötü bir Launcher'ı falan olsa da korsandan daha güvenli olduğunu hepimiz biliyoruz bence.
Valla hocam zaten işini garantiye almak isteyenler Epic kullanabilir. Ben nasıl korsan kullanacağımı bildiğim için 1 kere bile virüs yemedim. Yani pek anlamayan veya korsana bulaşmak istemeyen arkadaşlar Epic kullansın tabii. Ama benim tercihim bu şekilde.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı