İçinizi dökün

Bunaldım. Cidden 8. sınıfım 24 gün civarı LGS kaldı ben hala uğraşıyorum. Kaç yüz test çözüyorum, Türkçe, Fen aynı netlerde yine denemelerde. Şöyle bir şey de var, soruları cozduruyorum hocalara, bir daha o soru denemelerde gelmiyor. 2020 LGS çıkmış soruları çözdüm. Benim şu an çözdüğüm denemelerden aşırı kolay yani abartılacak bir şeyi yok ama denemelerde düşük yapınca ise moralimde bozulmuyor değil. Cidden o kadar soru çözmeye rağmen hala değişmiyor çok garip bazen boşuna yapıyor gibiyim.
Bunun bir dert olmadığnı 4-5 sene sonra anlayacaksın.
 
İçi dertten, kederden dolup taşmış insanlar var belki de biri benimdir. İçinizi dökün ne geliyorsa, dilinizden hangi kelimeler dökülüyorsa, sonuna kadar yargılanmaktan korkmadan dökün. Aklınızdaki karanlık köşeden en azından bir an olsun çıkın.
Üzgünüm, kaygılıyım, umutsuzum, tükenmis gibiyim, yorgunum hocam. Vallahi yas 14 yasamadığım olay yok.
 
Valla bilmiyorum ya sonraki zamanlarda ne olup ne olmayacağını. Aşağılanmalar, tehditler, gelecek kaygısı... Hayatta edebiyat ve ingilizce dışında hiçbir şeyde iyi değilim. Satranç oynayayım diyorum, 4-5 hamlede mat oluyorum. Matematikle uğraşayım diyorum, soru çözerken önüme bin bir türlü engel çıkıyor.
 

Geri
Yukarı