LoL nasıl bırakılır?

GeraltOfRiva

Hectopat
Katılım
21 Mayıs 2017
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Eskiden adam akıllı bir yaşamım vardı. PUBG oynardım Witcher oynardım. Sıkıldığımda kalkardım. Akrabalarla sohbet eder bir şekilde takılırdım. Artık hafta sonu eve geliyorum yat kalk LoL. Azaltmayı denesem iradem biraz zayıftır. Spor yapmayı pek sevmem. Bıraksam PC'de yine vakit geçiririm ama şu online illetine pek bulaşmadıgım sürece sorun yok. Şu an olduğum gibi bazen aklım başıma geliyor ama 2 gün sonra bir daha oynuyorum. Sizden kendimi şartlandıracak sözler istiyorum lütfen bırakmanı sağlayın. Bırakırsam size minnettar olurum. Lütfen çarının adını ve şifresini yaz gibi saçma şeyler söylemeyiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bronz oluyorsun. Normal maç ya da dereceli fark etmez bir maç giriyorsun. Sohbete baktığında çok değişik evrim geçirmiş küfürler yiyerek oyundan soğuyorsun. Güzel oynayan yakımın varsa devam et.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bırakalı 4 yıl oldu mutluyum. O saçma oyunda kaybettiğim vakte üzülüyorum sadece. Saçma dediğim sadece LoL değil yani zamanında Dota için de epey vakit harcamıştım. Boşa zaman kaybı. Anahtar sözcük zaman kaybı.
 
Ben de Metin2 oynadığım zamanlarda bu durumdayım. Çözümü ban yemekte buldum. Bana kalırsa dene, kesin çözüm. 😈
 
Oynamaktan rahatsız oluyorsan bana söyle. Başarını etkiliyorsa ve hayatın, sosyalliğin için bırakmak istiyosan da bildir.
"Şuan yaptığın işi 5 sene daha yapsaydın hangi konumda olurdun. Bir şeyler seni rahatsız ediyorsa değişiklik yapman gerekiyor."
Nike'ın hep basit gördüğümüz bir sloganı var; "Just do it." Bu sloganı otur ve düşün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı