Sosyaldeki kurallar sinirinizi bozuyor mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlar kural bile değil. Kızdırmayın Receb'imi. Malum foruma göre reddit kalıyor burası.
 
Bir de yanlışlıkla verildiğini iddia ediyor şahıs, nasıl yanlışlıkla verilmiş bir uyarıysa artık adam tekrar edince tekrar üstüne basılarak veriliyor.
 
Hayır, hiç sinirimi bozmuyor. Hatta Türkçe kuralları daha okunabilir bir forum olması için bence her foruma gerekli bir şey.

Daha bir nokta bile olmayan ve anlaşılmayan "Türkçe"den şikâyet ederken sizin (örnek olarak söylüyorum, kendi üstünüze alınmayın :)) yazdığınız bozuk türkçenin anlaşılmasını beklemeyin.

Bunu yazıp, Türkçeden ifadesini Türkçe'den yazman üzdü doğrusu.
 
  • İnanılmaz
İfadeler: acv
Alınan karar açık şekilde ikiyüzlülük sonucu, ben burayı terk ettikten sonra kaldırılmış olması bir şey ifade etmiyor.
Ayrıca ben tepkimi göstermek adına davranışı sürdürdüm. Sonuç ne oldu peki? Moderasyon ile inatlaşmayın uyarısı aldım. Yaptığınızın yanlış olmadığında siz direttiniz, daha sonra pişman olmuş gibi görünmeye çalışmayın.

Uyarıyı ben vermedim. Ama uyarı verildikten sonra 1 saat içinde kaldırdık. Pişman olmuş gibi görünmeye falan da çalışmıyorum ya da çalışmıyoruz.
 
Bunu yazıp, Türkçeden ifadesini Türkçe'den yazman üzdü doğrusu.
Aynen, sık yapılan ve bilinmeyen bir hata bu. Bir de ``artırmak`` yerine ``arttırmak`` yazıyor çoğu. Bu da fazla bilinmeyen hatalardan.

Tabii ki ``şuan`` - ``şu an`` gibi hatalar daha sık, onlardan bahsetmiyorum. Bir konu açmıştım bunun hakkında, sık yapılan hatalar diye.
 
Aynen, sık yapılan bir hata bu. Bir de "artırmak" yerine "arttırmak" yazıyor çoğu.

Tabii ki "şu an" - "şu an" gibi hatalar daha sık, onlardan bahsetmiyorum. Bir konu açmıştım bunun hakkında, sık yapılan hatalar diye.

Bir de -den ekini tırnak işaretinin dışına yazması peki...
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı