Windows vs Linux

Yazılım konusunda Framework'leri en geniş ve sağlam olan macOS ve Windows'tur. Linux biraz daha alternatiflere yer verir ama en iyisi Linux'tur denmez. macOS yazılım konusunda en çok avantaja sahip olandır. 3 sisteminde kendine göre avantajı var.
Swift, Java, .NET, Python yazıyorum. macOS'u seçmemin tek nedeni Swift ile çalışabildiğim için. Ayrıca Windows pek iç açıcı bir yazılım geliştirme platformu değil. Swift'i Linux ile geliştirebiliyor olsa Macbook, iMac satıp standart bir sistem dizip direk Linux'a geçerim :)
 
Swift, Java, .NET, Python yazıyorum. MacOS'u seçmemin tek nedeni Swift ile çalışabildiğim için. Ayrıca Windows pek iç açıcı bir yazılım geliştirme platformu değil. Swift'i Linux ile geliştirebiliyor olsa MacBook, iMac satıp standart bir sistem dizip direk Linux'a geçerim :)

Hackintosh mu kullanıyorsun?
 
Hackintosh mu kullanıyorsun?
Hackintosh'um da var, Macbook ve iMac'te kullanıyorum aynı zamanda. Oyun bilgisayarı olarak ayırdığım ama neredeyse hiç oyun oynamadığım bilgisayarımda da Kali, Linux Mint ve Windows Kurulu. Windowsu neredeyse 3-5 ayda bir açarım.
 

Geri
Yukarı