Sosyal'de rahatsız olduğum üye tipleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz de galiba 7 yıldır bu foruma üyesiniz. Yeni üyelerden ne istiyorsunuz? Siz çok mu yenisiniz?
Düzenleme: Ben bu mesajı yazana kadar zaten benden önce 3-4 kişi bu konuya dikkat çekmiş, kusura bakmayın gereksiz mesaj gibi oldu.
 
1- Teknoloji hakkında bilgiliyim gibi bir iddiam yoktur ama muhtemelen senden daha bilgiliyimdir. Sistem önerisi istesen ben o konuya hakim değilim derim. Çünkü pek zevk aldığım bir şey değil. İhtiyacım olacağı zaman araştırıp öğrenirim, sonrasında yeni sistem alana kadar yeni şeyler çıkar ve bendeki bilgiler işe yaramaz olur.
2- Buna katılıyorum. Çoğu zaman o tip saçma konular açılıyor. Adam akıllı bir cevabı olmadığı için geyik dönüyor bir yerden sonra. Sokakta 5 dakika geçirmek bile şu boydayım şu kadar olur muyum gibi soruların saçma olduğunu anlamak için yeterli. Herkes aynı boyda değil ki. Ne olacağını kim bilebilir?
3- Bunu diyen birinin 2020 yılında, hatta mayıs ayında üye olması komik bence. Tabii kendini bir şey sanmadan kastınızın ne olduğuna göre de değişir. Bu tip şeyler üyelik ya da yaş ile alakalı değildir. Aslında direkt alakalı değildir. Genele vurursanız kârlı çıkarsınız. Yaşı küçük herkes sizin kötü gördüğünüz bir özellikte değildir ama çoğunluğu öyledir.
4- Hoca kelimesinin TDK'deki bir tanımı: Akıl öğreten, öğüt veren kimse.
Genel kullanımı bu yüzdendir. Seni insan yerine koyup, günün birinde senden bir şeyler öğrenebileceğini umarak onu der. En azından bilinçli olarak kullananlar. Ben herkese demem mesela.
 
Gereksiz konu açanlardan rahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz ama kendiniz ile çelişiyorsunuz sizde ilgi çekmek için konuyu açmışsınız. Bir de sadece 1 aydan beri üye olan üyelerin 200 300 mesajı varken siz 3 aydan beri forumda iken sadece 40 mesajınızın olması komik. 40 mesajınızın hepsi de insanlara yardım için değil kendi açtığınız konular ve cevapları.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı