Sizce League of Legends'a başlasam mı?

Kesinlikle Dota'dan şaşmayın. Şahsen ben hata yaptım Dota oyuncusuyum League of Legends'a bir bakayım dedim hakikaten çok kötü geldi. Dota'ya devam. :D
 
Ben sırf merakımdan dolayı 1-2 hafta LoL oyniyim dedim ve harcadağım o saatlere çok pişmanım. Oyun oynarken amaç zevk almaktır LoL sana Dota2'den aldığın zevkin %10'unu dahi vermez. Oyunun oynanabilirliği ve grafikler Dota2 yanında atari gibi kalıyor. Çoluk çocuk dolu. Oyunda ne yaptığın belli değil yani skil mi atıyosun düz mü vuruyosun anlayamıyorsun. Dota2'deki gibi last hit olayı pek dikkate alınmıyor ve deny yok. Kısacası arkadaşın dediği gibi :
Dota'yı oynadıktan sonra Lol oynamak Ferrari'de inip Tofaş'a binmektir.
 
2' side bağımlılık yapar. Bağımlılık sadece league of legends' a özgü değil. Ben 8 sene dota , 1 sene dota2 , 3 sene de league of legends oynadım ve hala da league of legends oynuyorum , bırakamadım. Bence ikisini de bırak uğraşma üniversite de istediğim yeri kazanamadım sırf bunlar yüzünden ve benim iradesizliğim yüzünden. Aynı şeyin benden sonraki gençlere de olmasını istemem bu yüzden bırakın derim.
 
Son düzenleme:
Başlamanı asla tavsiye etmiyorum. Ben arkadaşlarımın ısrarıyla başladım. Oyuna bağımlı oldum. Aşırı bağımlılık yapıyor. Oynarken eğlenceli, saatlerce oynuyorsun. Ama sana sonra bir şey kazandırmıyor o kadar saat boşa gidiyor. Sadece eğleniyorsun ve sonra bitti. Ben bıraktım rahatım.
 
Aşırı bağımlılık yapan bir oyun. Ben de League Of Legends oynuyorum. Hatta bazen oyundaki anlarım rüyalarıma bile giriyor. Sen bilirsin. Benim fikrimi soracak olursan, başlama derim. Başlarsan da West'te başlamanı öneririm. Tr sunucusu çökmüş durumda.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı