Samsun'daki kadına şiddet hakkında

  • Konuyu başlatan 121228
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 127
  • Görüntüleme 6B
Gece gece çok kötü oldum ya. Kimse kusura bakmasın ama şu insan demeyeceğim şu varlığı biri çekip silahla vursa tek kayıp mermi olur. Keşke orada olsaydım. Bazen keşke adaleti halk verse diyorum.
 
Şu videoya çekme olayına sinir oluyorum. Tamam videonuda çekte bir grup adam toplanıp aşağı inemedi mi o an? Sonradan dövsen ne olacak? O kadın kafasına o kadar darbe yedi.
Öyle bir zamandayız ki, karşındaki adamın altından ne çıkacağını bilmiyorsun. Belli, orada gözü dönmüş iyice. O esnada "Ne yapıyorsun sen, uzaklaş" diyebilir misin? Açık konuşmak gerekirse ben diyemem. O anki öfkesiyle bıçak, silah çıkarıp hem kendi canımı, hem de çevremdeki insanları riske atamam.

Ülkede "Çiğ Köfte Acı, Niye Selamımı Almadın, Ne Yan Bakıyorsun" gibi diyaloglardan dolayı adam öldürülüyor. Bu zamanda maalesef kendimi böyle bir riske atamam.

Burada devlet el atmalı olaya. Bu gibi olaylarda ne kadar el atıyor devlet, orası muamma ama.
 
Oha artık. Kanım çekildi gece gece.

Hocam ben normalde çok soğuk kanlı birisiyimdir ama videoyu izledikten sonra hayatımda ilk defa bayılcak kadar oldum kan şekerim falan düştü.
Kadir şekeri örnek vermeyin arkadaşlar. Adam kavga ayırmaya cebinde bıçakla gitmiş. Olaya bak. Kadir'in kavgayı ayırmak niyetli orada olması bir insanı öldürdüğü gerçeğini değiştirmez.
Pek ala karşıdakini bıçaklamadan da kavga ayırılabilir bence.

Hocam haklısınız ama yine de millette bir ön yargı oluştu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı