Yeğenim, futbol oynama, basketbol oynama 16 yaşında oynarsın. O zamana kadar sap gibi bekle ya da üç beş kulaç at havuzda.Dostum yaş ile hiç bir alakası yok kulaktan dolma bilgilerle insanlara tavsiye verme zıplayınca falan boy uzamaz o ney öyle![]()
Yeğenim, futbol oynama, basketbol oynama 16 yaşında oynarsın. O zamana kadar sap gibi bekle ya da üç beş kulaç at havuzda.Dostum yaş ile hiç bir alakası yok kulaktan dolma bilgilerle insanlara tavsiye verme zıplayınca falan boy uzamaz o ney öyle![]()
Dua daha mantıklı, sen zıpla 1-2 yıla 3 metre olursun.Hehehe başkasının laflarını değiştirip bir seri yap derim.
Hehe genetikle daha çok gidersin. Dua ile 15 cm daha fazla uzuyormuşsun.
Dostum konuyu değiştirerek haklı gözükmeye çalışıyorsun ve haksızsın yanlış bilgi veriyorsun bence gerek yok böyle şeylere.Hehehe başkasının laflarını değiştirip bir seri yap derim.
Hehe genetikle daha çok gidersin. Dua ile 15 cm daha fazla uzuyormuşsun.
Dua daha mantıklı, sen zıpla 1-2 yıla 3 metre olursun.
Zıplamanın, hatta basketbol oynamanın bile boy uzamasına bir katkısı yok. Tamamen senin genetiğinde olan bir şey.13 yaş çocuk gibi konuşuyorsun şu an. Sen önce bir gelişmeni tamamla. Ergenlik hangi yaşta başlıyor bir kontrol et.
Bende cahilliğin yaş ile alakası yok diyorum.Yaşıma bak diyorum. Ergenlik çağından çıktım ama siz hala taş devrinden çıkamamışsınız.
Be abi yaş ne alaka?. Kaç kere spor salonuna gittin onu da söyle sen?Yaşıma bak diyorum. Ergenlik çağından çıktım ama siz hala taş devrinden çıkamamışsınız.
Be abi hay yaşına da anaah gına geldi yav. Kaç kere spor salonuna gittin onu da söyle sen?
3.5 yıl da hiçbir şey öğrenememişsin geçmiş olsun abi.3,5 yıl?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.